Kobyłka u płota
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
"magister sit"
Dużo tekstu jak na człowieka czynu mającego kłopoty z językiem, pamięcią i rozumem. Ujrzeć wpisy wkurzonego menela – bezcenne. Tak, menela z małej literki. Jeśli nie wiesz to wyjaśniam, mała litera oznacza braku szacunku. Jeżeli użyłem kiedykolwiek dużej litery to tylko przez nieuwagę. Zasługujesz na brak szacunku.
PS. Tomciu wrzody trzeba wycinać a nie pudrować.
Dużo tekstu jak na człowieka czynu mającego kłopoty z językiem, pamięcią i rozumem. Ujrzeć wpisy wkurzonego menela – bezcenne. Tak, menela z małej literki. Jeśli nie wiesz to wyjaśniam, mała litera oznacza braku szacunku. Jeżeli użyłem kiedykolwiek dużej litery to tylko przez nieuwagę. Zasługujesz na brak szacunku.
Wyjątkowy objaw sklerozy. Rozumiem gdybyś pisał to dawno ale to było dzisiaj:PS. …Ja ciebie nie przepraszałem …
Ja mieszczę się w tym katalogu osób urażonych. Zaznaczam od razu nie kłopocz się, odczekałem dostateczna ilość czasu aby nie być osamotniony w tej grupie. Nie twierdziłem też, że nie jestem chamski. Z chamem trzeba po chamsku tego nauczyło mnie życie. Powinieneś ze swoimi grzeszkami siedzieć cichutko jak mysz pod miotłą.…Przepraszam wszystkich których uraziłem jakimś słowem…
PS. Tomciu wrzody trzeba wycinać a nie pudrować.
Ostatnia edycja: