Wniosek rekrutacyjny do DIC w związku z trwającym procesem wartościowania !!!

Czy ktos otrzymał propozycję zgodną ze swoim wnioskiem rekrutacyjnym? Czy to wogole mozliwe?

ja na razie nie ...czekam...i jak obiecalem ...napisze (zlozylem kilka)

Popieraw incjatywę dofinansowania funduszu "adwokackiego"- wiecie ile kosztuje jedna porada prawna? a kancelaria która wybrał ZZCelnicy.PL może się pochwalić sukcesem -w końcu SSC uznał, że akty mianowania to jednak decyzje administracyjne.

SSC uznał, ze akty to decyzje......Sad mu to wklepał do glowy i jego gwardii doradczej!

karolinko, to oznacza ze w urzedach szefowie nie znaja prawa tylko je wg siebie dowolnie stosuja, a potem niech sie dzieje co chce ...i tak nie placa za postepowania sadowe, ktore oczywiscie przegrywaja ....a placi obywatel

Mam pytanie -czy ktos już otrzymał odpowiedź na złożony wniosek rekrutacyjny?

Właśnie dostałam odpowiedź - kierownik urzędu nie prowadzi rekrutacji wewnętrznej, a ponadto jako byłego cywila mnie nie dotyczy regulacja art. 222 ust. 2 ust. o SC.

a moze niezalezny audyt w SC !!!

jak jest prowadzona polityka kadrowa w SC , czy jedynym i najwazniejszym kryterium jest ...kolesiostwo, na drugim ...bezwiedza lub wiedza zdecydowanie nizsza niz oficera???...i reszty kryterium nie ma???

Back
Do góry