Wieści z Hrebennego i Zosina

• Thread starter Thread starter Krawężnik
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie wiem o ci Ci chodzi Neuer.Ja wiem jedno,popieram tą akcje i biorę w niej udział,a jeśli Ty jesteś teraz w pracy tzn że jesteś łamistrajkiem!!!!!!!!!

Ale to nie ja się czepiam tylko Neuer.Próbowałem tylko w miarę przekazać informację z Hrebennego,a On się czepia,baranem mnie nazywa.

bo trochę mijałeś się z prawdą , jak nie masz wiedzy o sytuacji w Hrebennem to niepisz i nie wprowadzaj w błąd innych

może jeszcze nie testowali dnia ziobry, i nie wiedzą nic o tym że rano jak chce się zjeść spokojnie śniadanie i wypić kawę to tylko przed 6/00

Nawet jeśli mijałem się z prawdą to nie było to zamierzone.Pewne rzeczy mogły wyniknąć ze złego przepływu informacji.Pozdrawiam Neuera.Siwy ma rację nie czas i miejsce.

dobra Igor daj 5 i spoko. nie bedziemy sie kopac bo nie po to tu siedzimy
nocka na Hrebennem kier zm + 1 funkcjonariusz Tir stoi kolejka rośnie
jutro dzionek może być tylko kier zm Tir stop a kolejka rośnie

Brawo Hrebenne . TVP INFO na pasku informuje o proteście celników na trzech przejściach. Jest informacja, że w Hrebennem zgłosiło się dwóch celników i to bez uprawnień do odprawy TIR-ów.

To po co taki kiero-zmiany przychodzi na zmianę jak nie ma kim kierować?
Może ustala nowy lepszy grafik gdyby mu sie jakiś mkc trafil? :-)

Neuer

nie, bo ktoś musi tego bajzlu pilnować i odbierać telefony, pogróżki, anonimy, z kierowcami porozmawiać żeby przejścia nie rozjechali, bo chyba ty na Uż tego za nich nie załatwisz, facet ci goście stoja teraz pod obstrzałem bo na ciebie nikt nie będzie wrzeszczał, a oni są od tego żeby takie rzeczy załatwić jak nie moga zrobić juz nic innego.

Back
Do góry