Wieści z Hrebennego i Zosina

• Thread starter Thread starter Krawężnik
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kontaktowałam się teraz z programem ,,Uwaga"Tvn z prośbą o nagłośnieniu Naszej sytuacji...
Czekam narazie na odpowiedź..
Ps: damy sobie radę sami bez tych ZZ :twisted:

popieram Wasze działania! trzymajcie się tego co postanowiliście inaczej Was zjedzą albo jak kto woli pozamykają bo to teraz modne i budzi uśmiech u prokuratora, już mu się śnią po nocach coraz to nowsze zarzuty jakie można celnikowi postawić, oby jak najszybciej skończyła się ta obłuda rządzących obojętnie z jakiej frakcji politycznej, kiedy przyjeżdżali przedstawiciele unijni do Medyki wtedy dyrektor zapełniał zmianę/bo nigdy nie było pełnego stanu/ funkcjonariuszami z innych zmian, ludzi będących po nocy, na urlopach, na wolnych godzinach ściągali do roboty aby tylk pokazać jak pięknie i płynnie odbywa się ruch w obie strony a odprawy na pasach były "na odstąpiono aby broń Boże nie było kolejki a kiedy wyjeżdżali wszystko wracało do "normy" czyli kolejki, braki kadrowe itp. ...ta obłuda musi się kiedyś w końcu skończyć bo upłynie znowu kilka lat i historia zatoczy koło.

Wow... aż 2 osoby. I obsługują wszystkie stanowiska? Jaka kolejka? Czy na nocnej zmianie będzie podobna sytuacja?

Hrebenne pracuje normalnie.Rano nikt nie przyszedł,ale później pościągali ludzi z różnych miejsc i obsada jest normalna.łamistrajki

A skąd pościągali tych ludzi? Wcześniej pisali że tylko 2-3 osoby było na Hrebennem. Jedna informacja wyklucza drugą. Pytanie jak było naprawdę? A jak będzie na nocy? Przyjdzie cała zmiana?

informacja o tym,że rano żaden z funkcjonariuszy z Hrebennego nie pzyszedł jest sprawdzona.Ale co sie stało później to już nie wiem.Podobno ludzi ściągneli,ale nie wiem skąd.Sytuacja podobna jak w Dorohusku.Przyszli ci co pewnie bali się odmówić.Albo coś im obiecali.Niech napiszą teraz co za to będą mieli. :evil:

Tak, człowiek traci urlop, za L4 nie dadzą nagrody a taka swinia przyjdzie i zniweczy cały wysiłek innych.....................

Back
Do góry