zdeterminowany
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Dlatego uważam, że powinniśmy Sławkowi pomóc i pojechać do Warszawy tak jak w czerwcu albo jeszcze większą "roszczeniową grupą funkcjonariuszy" i pokazać , że jeszcze krew w Nas nie zastygła. Wiem, że może być problem z urlopami , dlatego zróbmy to w weekend (sobota). Po ostatnim tygodniu widać czego boją się najbardziej rządzący (spadających sondaży, tłumów na ulicach) dlatego nie powinniśmy zwlekać aby pomóc Sławkowi i pojechać, pokazać!!!
I tutaj prośba to regionalnych przewodniczących, Panie, Panowie czas zacząć chyba oddolnie liczyć ludzi na wyjazd i zamawiać autokary po ustaleniu terminu. I APEL do Wszystkich funkcjonariuszy, i tych zrzeszonych i tych niezrzeszonych : CZAS POWRÓCIĆ , Nie mamy nic do Stracenia !!!! Bo jeśli zostawimy to tak jak jest to znaczy , że daliśmy się zastraszyć to znaczy , że zaczynamy tracić .
I tutaj prośba to regionalnych przewodniczących, Panie, Panowie czas zacząć chyba oddolnie liczyć ludzi na wyjazd i zamawiać autokary po ustaleniu terminu. I APEL do Wszystkich funkcjonariuszy, i tych zrzeszonych i tych niezrzeszonych : CZAS POWRÓCIĆ , Nie mamy nic do Stracenia !!!! Bo jeśli zostawimy to tak jak jest to znaczy , że daliśmy się zastraszyć to znaczy , że zaczynamy tracić .
Sławek i inni - zwróćcie uwagę, że większość roszczeniowych, oszczerczych i oskarżycielskich wpisów pochodzi od bardzo świeżych userów
po drugie - pretensje kierowane są do Sławka - a to przecież nie od jego woli zależy decyzja o emkach, ba - on nawet nie ma wpływu na chęć szczerego porozumienia ze strony mf i ssc
mam wrażenie, że ktoś usilnie próbuje podkopać pozycję celników.pl i Sławka
kto?
a komu na tym zależy?
ja sam jestem wpieniony obrotem sytuacji, postawą pis, mf i ssc, ale daleki jestem od obciążania Sławka winą za działania rządu, brak chęci kompromisu czy poszanowania prawa
nie dajcie się ogłupić - nikt nie zdziałał tyle co Sławek - i żaden zz nie może o sobie powiedzieć, z wyjątkiem celników.pl, że stanowi realną reprezentację środowiska
i jeszcze jedno - mimo prób ukazania postów jako głosu środowiska celników.pl i innych, wspierających czynnie jego działania, w niektórych postach daje się odczytać przeoczone: "wasze" protesty, działania itp., nie - "nasze"
Ostatnia edycja: