niesprawiedliwy
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 326
Do Konia, a co chcesz aby Ci wyjaśnić. Zdjęcie jest bardzo wyrażne i wymowne. Natomiast Twoje pytanie irracjonalne. Koniu a kto Ty jesteś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
AKCJA PROTESTACYJNA została uruchomiona - czy już włoski ?
Nie musi być włoski! Według minfin ... tfuu!!! ... nie jesteśmy służbą mundurową, więc możemy ogłosić normalny strajk!!!
DO BOJU!!!
AKCJA PROTESTACYJNA została uruchomiona - czy już włoski ?
Do Konia, a co chcesz aby Ci wyjaśnić. Zdjęcie jest bardzo wyrażne i wymowne. Natomiast Twoje pytanie irracjonalne. Koniu a kto Ty jesteś?
o ile wiem, to w chwili obecnej poza oflagowaniem, ktore tak lekko potraktowales nie dzieje sie nic. Szacun dla kolegow, ktorzy robia COŚIrracjonalny jest zachwyt z faktu zawieszenia banera, które (zawieszenie) samo w sobie, nic nie mówi o ludziach, ich przekonaniach, sposobach działań, uzgodnionych planach ... itp, połączony ze zj@bką młodego, który może też chciałby coś dobrego zrobić.
Dobra, baner wisi! I co?
Zapytałem autora o jakąś wskazówkę dla innych i dostałem odpowiedź z której wynika, że Celnik z BB "chwalący" tak ozdobioną elewację urzędu, to w zasadzie nie wie (ma prawo - przynajmniej jest w tym uczciwy), co "przewodniczący" miał na myśli i jak ma wyglądać ta AKCJA.
Czy to jest tak strasznie głupie, że chciałbym wiedzieć np. jak bardzo zmieniło się wykonywanie obowiązków przez bielszczan, a może czy w ogóle się zmieniło ??? Mam podstawę twierdzić, że co najmniej dla autora zdjęcia nie zmieniło się nic, jeżeli odsyła mnie do samego "przewodniczącego"! Przypuszczam, że ten sam baner już kiedyś wisiał na budynku, ale za cholerę nie zgadnę, czy łącznie z zawieszeniem, poszła chociaż mała informacja "w świat".
Może i jestem kompletnym idiotą, albo trollem (jak przy braku argumentów na niewygodne lub trudne pytania, uwielbiają określać co poniektórzy), bo pytam! OK. Być może to też jest metoda - wywiesić napis "akcja protestacyjna" i szlus.
Wywieśmy więc na wszystkich urzędach taki napis. BO TAK! Bo tak jest ładnie, odważnie, mądrze i efektywnie. No i czekajmy jak kiedyś ...
problem w tym, ze Sławek nie daje nawet znaku życia, zaczynam się poważnie martwic...Może należy oflagować wszystkie jednostki Służby Celnej w całej Polsce tak jak to zrobili nasi koledzy w Bielsku.
A jak Sławek da sygnał to idziemy wtedy już na całego.
problem w tym, ze Sławek nie daje nawet znaku życia, zaczynam się poważnie martwic...
może maleńka podpowiedź jakie działania ludzie mają odważnie wesprzeć deklaracjami_?przestańmy słuchać biadolenia, jesteśmy siłą !
czekamy na formalne wsparcie deklaracjami do związku.
na taki podstawowy akt cywilnej odwagi ...
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !
może maleńka podpowiedź jakie działania ludzie mają odważnie wesprzeć deklaracjami_?
dzieki przypomniales mi czasy Komuny gdy ukochani przywodcy spotykali sie by omowic wezlowe problemy kluczowych zagadnien by ludziom żyło sie lepiej a spoleczenstwo mialo tylko poprzec ...głupi czy o drogę pyta?
czego nie rozumiesz?
trwają działania zmierzające do objęcia wszystkich fc emkami - zgodnie z procedowanym obywatelskim projektem ustawy
pierwszą i podstawową sprawą jest poparcie tych działań poprzez formalne stanie się częścią społeczności celnicy.pl
żeby nie było nas 4000 ale 14000
dzieki przypomniales mi czasy Komuny gdy ukochani przywodcy spotykali sie by omowic wezlowe problemy kluczowych zagadnien by ludziom żyło sie lepiej a spoleczenstwo mialo tylko poprzec ...
obiecujesz_? pytam konkretnie czy pikieta wywarla jakis wplyw na SSC, i czy cos wskazuje, ze zmieni stanowisko.zadaj KONKRETNE pytanie otrzymasz KONKRETNĄ odpowiedź
PS "Komuny"? Paryskiej? czy "komuny"?