Kolejny kraj nie chce ukraińskiego zboża. "Sprzedawane poniżej cen"
Kliknij i zobacz więcej.
biznes.interia.pl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wygląda na to, że mój komentarz do zalinkowanego artykułu został usunięty. Czyżby cenzura na tym forum?Zboża ceny, raporty cen zbóż w Polsce, najważniejsze wiadomości z rynku zbóż – portal CenyRolnicze.pl
- W szczególności Polska nadal na różne sposoby ogranicza import i tranzyt produktów rolnych z Ukrainy, wymagając konwojowania, stosowania plomb elektronicznych, spowalniania kontrole weterynaryjne, odmawia przyjmowania ładunków w wagonach o rozstawie 1520 mm dla przewozów kolejowych z...www.cenyrolnicze.pl
Wygląda na to, że to "zaczadzenie", o którym wspomniałem udzieliło się nie tylko klasie politycznej. Jak ktoś ośmiela się wyrazić inne przekonania niż przekaz głównego nurtu, to można usunąć, skasować jego treści. Cóż... takie czasy nastały.Wszystko "wyczyszczone"!
Dobrze Sławku, Ty masz zawsze rację! Chociaż emerytowani funkcjonariusze chyba mogą wypowiadać się na tematy polityczne? Rozumiem, że hyde park jest dla nas do tego otwarty, czy też będziecie usuwać? Pozdrawiam.Usunięte zostały posty przedstawiające konferencję prasową partii politycznej. Przypominam, nie zajmujemy się polityką jako funkcjonariusze. Ponadto regulamin nakazuje pisanie na temat, a nie o stosunkach międzynarodowych.
Zapraszam do hyde parku, ale też bez polityki.
W Hydeparku są większe możliwości, ale polityki nie chcemy na forum. Dla dobra forum lepiej unikać polityki. Nawet grupy dyskusyjne na FB dla emerytów mundurowych starają się trzymać dyskusję w ryzach, gdy odbiega w kierunku polityki. Musimy zachować branżowy charakter forum, a polityka jak wiemy prowadzi zaraz do totalnego różnicowania ludzi. Dzieli ludzi, a tego także chcemy uniknąć.Dobrze Sławku, Ty masz zawsze rację! Chociaż emerytowani funkcjonariusze chyba mogą wypowiadać się na tematy polityczne? Rozumiem, że hyde park jest dla nas do tego otwarty, czy też będziecie usuwać? Pozdrawiam.
Racja. Zgadzam się ze Sławkiem.W Hydeparku są większe możliwości, ale polityki nie chcemy na forum. Dla dobra forum lepiej unikać polityki. Nawet grupy dyskusyjne na FB dla emerytów mundurowych starają się trzymać dyskusję w ryzach, gdy odbiega w kierunku polityki. Musimy zachować branżowy charakter forum, a polityka jak wiemy prowadzi zaraz do totalnego różnicowania ludzi. Dzieli ludzi, a tego także chcemy uniknąć.
Sławku, podporządkuje się z uwagi na szacunek dla Ciebie! Ale tylko jedna ostatnia mała dygresja:W Hydeparku są większe możliwości, ale polityki nie chcemy na forum. Dla dobra forum lepiej unikać polityki. Nawet grupy dyskusyjne na FB dla emerytów mundurowych starają się trzymać dyskusję w ryzach, gdy odbiega w kierunku polityki. Musimy zachować branżowy charakter forum, a polityka jak wiemy prowadzi zaraz do totalnego różnicowania ludzi. Dzieli ludzi, a tego także chcemy uniknąć.
Myślałem, że stosunki międzynarodowe w naszej branży to codzienność i są jak najbardziej "na temat"? Przynajmniej na granicy?".... Ponadto regulamin nakazuje pisanie na temat, a nie o stosunkach międzynarodowych...."
Akurat mój post umieszczony był pod zalinkowanym artykułem nt. zboża i z nim związany, a nie do materiału z konferencji partii politycznej, której to treści konferencji prasowej do dzisiaj nie znam. Na tym kończę temat.Usunięte zostały posty przedstawiające konferencję prasową partii politycznej. Przypominam, nie zajmujemy się polityką jako funkcjonariusze. Ponadto regulamin nakazuje pisanie na temat, a nie o stosunkach międzynarodowych.
Zapraszam do hyde parku, ale też bez polityki.
Nie chce mi się już pisać,bo i tak wszysto zostanie usunięte. Jakich my dożyliśmy czasów!!! Cenzura państwowa i związkowa. A oni mają sie dobrze w Polsce, tylko przyklasnąć.Tysiące ton zboża z Ukrainy znów wjeżdża do Polski. Rolnicy szykują się do blokady dróg
Mimo zakazu importu, ukraińskie zboże nadal trafia do Polski. Wie o tym minister rolnictwa, ale twierdzi, że nie może temu zaradzić. – W Hrubieszowie i Dorohusku na rozładunek czeka 400 wagonów ze zbożem – alarmują rolnicy i zaznaczają, że wagonów przybywa, bo dla niepoznaki są podczepiane pod...www.tygodnik-rolniczy.pl