Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam zepsuty telefon mam trochę wolego i nic mi go nie zepsuje. Zobaczymy jak warmińsko-mazurski oddział sg wyszkolił swoje orły do odpraw celnych. Vox populi vox dei nie słuchajcie zgorzkniałych emerytów im już nic nie zwróci straconych lat które przegrali dla nas. Jak to śpiewał w. Młynarski " róbmy swoje". Czyńmy dzieło zniszczenia, budżet w dobie kryzysu jest wrażliwy na tąpnięcia.
;26060 napisał:olsztyn i elbląg (gronowo, braniewo) jak zwykle kita pod siebie i czekają na to co inni wypracują.
widocznie kryzys ich nie dotknął...
Młodzi też mogą zachorować. Kwestia tylko żeby ktoś zaczął. Reszta jak w dominie sama pójdzie. Nie myślcie, że jak młody to od razu zastraszony idiota.
Może nie od razu idiota, ale wiekszośc z nich, nie ma zamiaru popierac "starych", bo najchetniej by sie ich pozbyli, aby zając ich miejsce i rządzić...rządzić...być Wielkim Panem Celnikiem!!!!!Niestety znam kilka przypadków, gdzie na poparcie nie ma co liczyć, tacy nadufani i najmądrzejsi...! A niektórzy, to i będą chcieli ugrać cos dla siebie...np.wielki szacun kierowniaka...!Oj, dwulicowośc i hipokryzja zalała nasze szeregi!
;25711 napisał:wszyscy czekaja co zrobi dorohusk korczowa medyka ...nie dajcie się
Szczecin jest z Was dumny. Ludzie trzymajcie się!
... My tzn. resztka czekamy przede wszystkim na sygnał i zainteresowanie wiekszości oraz konkretne zamierzenia ZZ w tym temacie ...