TUTAJ MOŻNA WPISYWAĆ OC POPIERAJACE PROTEST NA WSCHODZIE

• Thread starter Thread starter KORCZOWA,DOROHUSK,HREBENN
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Podpowiedź dla ludzi pracujących w postępowaniach, podatkach akcyzowych, elementach kalkulacyjbych, egzekucji itp :
WY TEŻ MACIE URLOPY NA ŻĄDANIE, A WASZE ZDROWIE JEST BEZCENNE!!! A PO ZA TYM NP. W POLCE JĘZYKIEM URZĘDOWYM JEST JĘZYK POLSKI MACIE PRAWO ŻĄDAĆ TŁIMACZEŃ WSZELKICH DOKUMENTÓW.
I NIE MA CO TŁUMACZYĆ, ŻE BRAK WAM MOŻLIWOŚCI I MOŻECIE TYLKO POPOERAĆ PRZYGLĄDAJĄC SIĘ Z BEZPIECZNEJ ODLEGŁOŚCI

Anonymous napisał:
Podpowiedź dla ludzi pracujących w postępowaniach, podatkach akcyzowych, elementach kalkulacyjbych, egzekucji itp :
WY TEŻ MACIE URLOPY NA ŻĄDANIE, A WASZE ZDROWIE JEST BEZCENNE!!! A PO ZA TYM NP. W POLCE JĘZYKIEM URZĘDOWYM JEST JĘZYK POLSKI MACIE PRAWO ŻĄDAĆ TŁIMACZEŃ WSZELKICH DOKUMENTÓW.
I NIE MA CO TŁUMACZYĆ, ŻE BRAK WAM MOŻLIWOŚCI I MOŻECIE TYLKO POPOERAĆ PRZYGLĄDAJĄC SIĘ Z BEZPIECZNEJ ODLEGŁOŚCI
nie do końca jak nie przyjde przez tydzień to po powrocie i tak bede musiał zrobić wszystko nikt za mnie nie zrobi ,chyba że jakieś terminy poprzepadają-tak że w postepowaniu raczej po "włosku".Chociaż ten Unż lub L4 to byłby wyraz poparcia.

Tak jak ostatnio zaczyna wschód, a dokąd zawieje ten wiatr...? Reszta w Waszych rękach wewnętrzni... Izby, Urzędy, Oddziały, Stałe Nadzory... Wszystko w tym tygodniu.
Cała Polska - jeden wielki S T R A J K!!!

Żarty się skończyły!!!

Wiatr wieje od wschodu..., kto się przyłącza? Kto już się przyłączył?
Pisać, zachęcać i działać...

Wystąpił błąd 1129
System jPortal napotkał błąd i zwrócił następujący komunikat:
Host 'my41' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'Brak podpowiedzi...

wolna strona słuzby celnej tak wygląda,celnicza grypa nadchodzi pandemia a szczepionki jeszcze nie wyprodukowano no jak umundurowioni będzie się działo?czy znowu kupa.

Ostatnia edycja:
Tak jak ostatnio zaczyna wschód, a dokąd zawieje ten wiatr...? Reszta w Waszych rękach wewnętrzni... Izby, Urzędy, Oddziały, Stałe Nadzory... Wszystko w tym tygodniu.
Cała Polska - jeden wielki S T R A J K!!!

Żarty się skończyły!!!

Wiatr wieje od wschodu..., kto się przyłącza? Kto już się przyłączył?
Pisać, zachęcać i działać...

Taj jak wspominałem, Musimy liczyć na wschód , zacznie akcję wschód reszta na pewno się przyłączy!!! I tym razem nie damy się w tak prosty sposób spławić, grzecznie nie powrócimy do pracy. Dzięki wcześniejszemu protestowi, mieliśmy okazję przekonać się, jak prawdomówny jest rząd, za co ma swoje obietnice. Ale co Nas nie zabije to nas wzmocni.

Pozdrawiam!

:) no i ja dołożę swoja skromna cegiełkę, od poniedziałku mam 21 dni L4:o

pozdrawiam cały wschód i życzę wytrwałości:D

Wystąpił błąd 1129
System jPortal napotkał błąd i zwrócił następujący komunikat:
Host 'my41' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'Brak podpowiedzi...

wolna strona słuzby celnej tak wygląda,celnicza grypa nadchodzi pandemia a szczepionki jeszcze nie wyprodukowano no jak umundurowioni będzie się działo?czy znowu kupa.

Czyżby ktoś celowo zamknął Wolną Stronę Służby Celnej ? Czyżby znowu obowiązywała cenzura ?

od poniedziałku mnie nie ma!!!
a co z resztą oddziałów i urzedow?????????!!!!!!!!!!!1

Back
Do góry