służba przygotowawcza

ryzy

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Witam, właśnie dostałem się do OCD w Kuźnicy (w zasadzie to zostały jeszcze badania lekarskie :)). Czy ktoś może mi napisać jak wygląda i czego mogę się spodziewać w trakcie służby przygotowawczej, tak od strony praktycznej a nie zapisów z ustawy...

Fakt, że na forum jest trochę informacji na ten temat ale co do Kużnicy to jakoś ciężko konkretów się doszukać. W kadrach powiedziano mi że przeszkolenie praktyczne na miejscu w Kuźnicy i w Białymstoku a kurs celny może w Muszynie (i tyle). Może ktoś z "miejscowych" napisze jak u nich w rzeczywistości wygląda te szkolenie praktyczne itd. Aha i jeszcze pytanie - jakie (jeśli wogule jakieś) są możliwe dodatki do pensji w trakcie służby przygotowawczej? dzieki

ups, no to taka mała wtopa :) ponawiam pytanie jeśli ktoś miałby chęć podzielić się informacjami

Praca w Kuźnicy to sielanka, każdy kto zatrudnia się w białostockiej Izbie, marzy aby jego miejscem pracy było właśnie magiczne przejście w Kuźnicy.
Służba przygotowawcza właśnie tam to najwspanialsze co mogło Cię w karierze zawodowej spotkać. Fachowa opieka kadry kierowniczej, wspaniale rozplanowana infrastruktura oraz uprzejmi turyści, którzy gotowi Cie wielbić i chwalić na wieki wieków...
Ponadto zawsze możesz liczyć na pomoc innych pracowników. Z chęcią wysłuchają Twoich uwag i wniosków.
Jeżeli trochę się przyłożysz to z pewnością zostaniesz wynagrodzony za swoje starania...
Za kilka miesięcy odnajdziesz ten post i zrozumiesz jego sens:p

Na sielankę nikt się tu nie nastawia a MAGIA pracy w Kuźnicy jakoś na mnie nie działa. Myślałem że mimo wszystko ktoś wrzuci parę sensownych zdań jak to wygląda... ale na razie to ciężko z tym

Praca w Kuźnicy to sielanka, każdy kto zatrudnia się w białostockiej Izbie, marzy aby jego miejscem pracy było właśnie magiczne przejście w Kuźnicy.
Służba przygotowawcza właśnie tam to najwspanialsze co mogło Cię w karierze zawodowej spotkać. Fachowa opieka kadry kierowniczej, wspaniale rozplanowana infrastruktura oraz uprzejmi turyści, którzy gotowi Cie wielbić i chwalić na wieki wieków...
Ponadto zawsze możesz liczyć na pomoc innych pracowników. Z chęcią wysłuchają Twoich uwag i wniosków.
Jeżeli trochę się przyłożysz to z pewnością zostaniesz wynagrodzony za swoje starania...
Za kilka miesięcy odnajdziesz ten post i zrozumiesz jego sens

Po prostu musisz powyższy post przeczytać ze zrozumieniem, i zrozumieć że będzie dokładnie odwrotnie, wiem co mówię kilka latek tam byłem
pozdrawiam świerzynkę

Po prostu musisz powyższy post przeczytać ze zrozumieniem, i zrozumieć że będzie dokładnie odwrotnie, wiem co mówię kilka latek tam byłem
pozdrawiam świerzynkę
post zrozumiany :) tylko chodziło mi tam o bardziej praktyczne informacje bo co do osobistych opinii i wrażeń na temat pracy w SC to zdążyłem już się zapoznać na forum (nie wygląda to za dobrze:))

aduanero - dzieki za link, a co do dodatków do pensji jakie może otrzymywać "świeżak" ktoś coś podpowie?

post zrozumiany :) tylko chodziło mi tam o bardziej praktyczne informacje bo co do osobistych opinii i wrażeń na temat pracy w SC to zdążyłem już się zapoznać na forum (nie wygląda to za dobrze:))

aduanero - dzieki za link, a co do dodatków do pensji jakie może otrzymywać "świeżak" ktoś coś podpowie?

Jedynym dodatkiem jaki dostaniesz będzie dodatkowa robota za starszych kolegów :)

Coraz mniej bystrych f-szy przyjmują :D W sumie takimi łatwiej "zarządzać".
Moja dobra rada: rób jak najmniej; nie pokazuj, że coś umiesz więcej; nie wyrabiaj się z robotą; nie radź sobie; udawaj ofermę i nic niewiedzącego a dostaniesz premię i może jeszcze awans za 48zł brutto. Zapewniam cie, że nikt nie zauważy tego, że wyrobiłeś się z robotą, że masz niezłe wyniki za to zauważą, że (po tym jak wyrobiłes się z robotą) nic nie robisz. Dodatek do pensji na start to może jakieś 115zł i długo nie licz na więcej (chyba, że spełnisz w/w warunki). Mam nadzieję, że teraz zrozumiałeś.

ryzy dodatek do pensji sam sobie wypracujesz ,jak będziesz dobrze rzeźbił białorusów lub podpieprzał innych. Ha,ha.
Powodzenia w walce.

g.... prawda. Premie są za opier....lanie się w "pracy", za "nieumienie", za nie radzenie sobie. Ta taktyke polecam kazdemu, to sie oplaca:)
ps.
OC Augustowo and OC Londyn twierdzi to samo:)

Back
Do góry