Witam, właśnie dostałem się do OCD w Kuźnicy (w zasadzie to zostały jeszcze badania lekarskie
). Czy ktoś może mi napisać jak wygląda i czego mogę się spodziewać w trakcie służby przygotowawczej, tak od strony praktycznej a nie zapisów z ustawy...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W ogóle to tylko kaska się liczyjeśli wogule
ups, no to taka mała wtopajeśli wogule
ups, no to taka mała wtopaponawiam pytanie jeśli ktoś miałby chęć podzielić się informacjami
Na sielankę nikt się tu nie nastawia a MAGIA pracy w Kuźnicy jakoś na mnie nie działa. Myślałem że mimo wszystko ktoś wrzuci parę sensownych zdań jak to wygląda... ale na razie to ciężko z tym
post zrozumianyPo prostu musisz powyższy post przeczytać ze zrozumieniem, i zrozumieć że będzie dokładnie odwrotnie, wiem co mówię kilka latek tam byłem
pozdrawiam świerzynkę
post zrozumianytylko chodziło mi tam o bardziej praktyczne informacje bo co do osobistych opinii i wrażeń na temat pracy w SC to zdążyłem już się zapoznać na forum (nie wygląda to za dobrze
)
aduanero - dzieki za link, a co do dodatków do pensji jakie może otrzymywać "świeżak" ktoś coś podpowie?
Jałowa ta gadka...