Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czekamy na dzień przywrócenia Sławka do służby.
nowemu ministrowi należą się za decyzję słowa uznania.
znowu staniemy się podmiotami.
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !
znakomity ruch. podobno także ssc przyjął hołd pozostałych związkowców. podobno w ciągu półgodzinnego spotkania jacuś z ferajną zdołał poruszyć wszystkie ważne dla nich kwestie. zanim im wskazano drzwi. informując przy tym, że zostaną ponownie przyjęci wyłącznie w obecności kolegi sławka .
Milczałem. Do czasu. Dlaczego ciąglre nieustannie jątrzysz i dzielisz Nas? Dlaczego obśmiewasz wszystko i wszelkie inicjatywy? Co z tobą tele-echo? Wiesz co to jest konsensus? Nie są wazne ścieżki, ważny jest efekt. Rozumiesz coś w końcu? Czy COKOLWIEK ROZUMIESZ ?
wyrażam swoją opinię. konsensus? owszem, ale najpierw rachunek sumienia. przyznanie się do błędów. zrzeczenie się stopni stanowisk uzyskanych dzięki dostępowi do wielkiego ucha. zapewniam, że wiem o czym piszę.
to jest jedyna droga do konsensusu. w prawdzie, bez interesownych ludzi stojącymi za de facto rozbiciem ruchu związkowego w cle. poza tym w kwestiach moralnych nie ma konsensusu. tak jak nie ma konsensusu w kwestiach zasad.
ps. oczywiście to tylko moja opinia.
Czyli trafiłem w sedno. Niedoszły Oficer. I stąd ta mowa negacji. Ciąle czekam na stosoeny link. Ślepo popierałeś PIS. Gdy dawno temu napisałem że to też nic dobrego wówczas zaatakowałeś mnie (co prawda pośrednio ).,Więc bądź konsekwentny i teraz broń decyzje Pana Ministra i Pana SSC. Wytłumacz dlaczego mylą kto i jaki pobiera VAT. Oczywiście z nieodzownym filmikiem tudziez linkiem.znów personalizujesz i relatywizujesz. robisz to zawsze, gdy nie masz argumentów. moja sytuacja zawodowa nie ma tu znaczenia.
prawda jest taka, że z paserami się nie rozmawia. paserstwo się karze.
jak zwykle. kulą w płot .
Nie ustosunkowałeś się do tego co napisałem.
Nie ustosunkowałeś się do tego co napisałem.
Dzięki za diagnozę i radę odnośnie lekarste. Jak rozumiem masz w tym temacie diświadczenie i doradzasz mi sprawdzone przez Ciebie leki? odnośnie disgnozy jak rozumiem znasz to z autopsji prawda ? O przyszłość się nie boję-alokacja uczyniła mnie twadym. A Ciebie?Falcon masz typowe objawy utraty zdolnosci logicznego myslenia spowodowanej strachem o przyszlosc i poczuciem utraty kontroli nad swoim zyciem. Podpowiadam lecz leki na privie lub w Hyde Parku.
Falcon jak miło Ciebie widzieć zgadzam się z Toba jak zawsze.
interesujące pana kwestie zostały już w wyczerpujący sposób opisane w innych wątkach. poza tym, proszę przestać mnie prześladować. postawa szanownego pana to nic innego jak uporczywy stalking. z konkretną kwalifikacją prawną.
Dzięki za diagnozę i radę odnośnie lekarste. Jak rozumiem masz w tym temacie diświadczenie i doradzasz mi sprawdzone przez Ciebie leki? odnośnie disgnozy jak rozumiem znasz to z autopsji prawda ? O przyszłość się nie boję-alokacja uczyniła mnie twadym. A Ciebie?