Siwy kontra Dominik -TVN24-Po zakończeniu rozmów KONFERENCJA

Niestety, tak podali w TVP 2, ale mam wrażenie, że to wiadomość z wcześniejszych wydań, bo nie powiedzieli, że spotkanie się zakończyło. W ogóle w wieczornej Panoramie niewiele o nas mówili.javascript:cry

tylko o czym tu gadać?, jeżeli nie spełnią naszych postulatów, to dalej protestujemy....... i cześć, o czym można rozmawiać przez 10 godzin?

Na pasku TVP Info Trwają rozmowy przedstawicieli 4 związków zawodowych z doradcą premiera Michałem Boni. Jeśli rozmowy z celnikami nie przyniosą efektu to kierowcy zablokują ważne drogi w kraju :twisted: :twisted: :twisted:

Dorohusk Hrebenne Medyka zablokowane i sparaliżowane :!:
Jeżeli rząd nie dogada się z celnikami transportowcy zablokują najważniejsze miasta w Polsce :!:
TVP
:twisted:

NARESZCIE!!! nie zmarnujmy tego co tak ciężko wywalczyliśmy. teraz wkońcu muszą zacząć z nnami rozmawiać. oobiscie też licze na UE. (rzadko mi sie zdarza, ale w tej kwetsii jak najbardziej)

Stiopa napisał:
Znowu słyszę o oświetleniu pasa, jakby to miało jakieś znaczenie
mam propozycje, dajmy koledzy spokój z tym samolotem. To WIELKA tragedia i nie dokądajmy ejszcze swoich głupich postów. to napewno miało znaczenie ale nie dla nas. pamietajmy ze wcale cała Polska nie żyje naszym strajkiem. wiem bo sam dzisaj znajomego uświadamiałem ze strajkujemy :) wina mediów, ale tego nie pzreskoczymy. wracajac do katastrofy - uszanujmy pamięć tych żołnierzy nei komentujac już debilnych doniesien tvn i innych oszołomów

LUDZIE WYOBRAŻACIE SOBIE ZE JESTEŚMY PIERWSZĄ W POLSCE GRUPĄ ZAWODOWĄ KTÓRA ZROBIŁA PROTEST PRZEZ FORUM!!! I WOGÓLE JESTEŚMY PIERWSZĄ SŁUŻBĄ W POLSCE KTÓRA TAK POTRAFIŁA SIĘ ZJEDNOCZYĆ BEZ POMOCY ZZ I BEZ WIDZENIA SIEBIE FACE TO FACE. TO JEST COŚ NIEPRAWDOPODOBNEGO!!!!!

JESTESMY WIELCY - NIE ZMARNUJMY TEGO.
STIOPA thx w imieniu braci lotniczej (mam prawo by tak sie nazywać :) szacun za zrozumienie :D

Back
Do góry