Siwy kontra Dominik -TVN24-Po zakończeniu rozmów KONFERENCJA

Ma ktoś może nr komórki do SS lub innych osób bioracych udział w spotkaniu z MF? Proponuję wysłać krótkiego SMS-a, że Cała POLSKA JEST Z NIMI - tak na otuchę, żeby przezwyciężyli zmęczenie...

Stiopa napisał:
Na pasku TVP Info Trwają rozmowy przedstawicieli 4 związków zawodowych z doradcą premiera Michałem Boni. Jeśli rozmowy z celnikami nie przyniosą efektu to kierowcy zablokują ważne drogi w kraju :twisted: :twisted: :twisted:

Na pasku TVP Info dalej to samo

Myślę że nasi twardo trzymają się postulatów, bo negocjacje trwają. Muszą by twardzi i nieustępliwi do samego końca. To nasza jedyna szansa. :twisted: :twisted: :twisted:

Stiopa napisał:
Myślę że nasi twardo trzymają się postulatów, bo negocjacje trwają. Muszą by twardzi i nieustępliwi do samego końca. To nasza jedyna szansa. :twisted: :twisted: :twisted:
to samo mnie po łbie łązi (albo wszy, ale ze pora późno to i rozeznać nie idzie ;) )

Ludziska!!! Mordeczki Wy moje!!! jak się Was czyta to łza w oku i dreszczyk po plecach!!!! Takiej atmosfery w SC od 15 lat nie pamiętam!!! Kocham Was i jestem pewien, że osiągniemy to, o co walczymy!!! Jak trzeba do do bólu będę na L4, mimo tego, że jestem z wewnętrzego urzędu!!!! Tylko jednością to osiągniemy!!!!

TVP Info Wypracowano projekt porozumienia. Od 1 stycznia 2008 płace miałyby wzrosnąc o 500 zł na każdy etat, wg nieoficjalnych inf dojdzie do porozumienia

to, w jaki sposób traktuje się służbę państwową jaką jest służba celna, jest rzeczą w najwyższym stopniu haniebne, celnik=niewolnik we własnym kraju, nie wolno nam odpuścić,to co obecnie nam proponuje MF jest tylko rozwodnieniem i rozmydleniem problemu, brakuje konkretów, które mówiłyby jasno o przyszłości służb celnych, jasno widać, że chodzi tutaj o likwidację tych służb, wobec czego koleżanki i koledzy celnicy, bez względu na wiek i staż pracy, nie poddawajcie się, trwajcie w postanowieniach, teraz to jest jedyna i ostatnia szansa wyjścia z tego marazmu i jedyna okazja by wreszcie pracować i żyć godnie.

BOJĘ SIĘ ,,,,,ZEBY NIE POWTÓRZYŁ SIĘ FOLWARK ZWIERZĘCY Z LAT 80, KIEDY TO ŚWINIE WYKOLEGOWAŁ LUDZI. JAK WIADOMO ŚWINIE JAK RZĄDZIŁY TAK DALEJ RZĄDZĄ, CZY TO TE ZE ZWIĄZKÓW CO BLOKUJĄ WSZYSTKO CZY TE Z MEDIÓW CZY TE OD GŁÓWNEGO KORYTA.

Back
Do góry