Siwy kontra Dominik -TVN24-Po zakończeniu rozmów KONFERENCJA

Ile można gadać o tym samym? Doprowadzą do tego, że temat nieszczęsnych pilotów wszystkim obrzydnie. Po co zadawać wciąż te same pytania, na które długo jeszcze nie będzie odpowiedzi? Co do B. Smolińskiej, wygadana kobitka, ale przecież nie ma znaczenia kto negocjuje - liczy się wynik.':!:'

mowia ze w poniedzialek blokada...
pokazli izbe w lodzi nikogo nie ma, kierownika z bezled, o tym ze 1500 zarabiamy, o stresie w pracy, o zastraszaniu o pobiciach, o braku uprawnien, o bezowocnych rozmowach, o kolejkach, o tym ze strajkujemy dalej...

Ja pier...le ...wypowiedż kierowcy TIR-a:
Ja widze jakimi samochodami podjeżdzają do pracy to ja takiego samochodu NIMAM .... skąd wzięli takiego prostaka :?: :?: Dali mu na wino i powiedział co chcieli :!: :!:

jakaś joasia mądra inaczej zadzwoniła to "super stavcji " Pani joasia z przemysla i nawijała farmazony o celnikach że jak nie mają co btać to strajkuja ale ja skruciła dziennikarka ta super stacja jest bardzo obiektywna i tak się przebija jak i wy do innych mediów...ludziom tez sie te samoloty nie podobają...i relacje całodniowe

Anonymous napisał:
jakaś joasia mądra inaczej zadzwoniła to "super stavcji " Pani joasia z przemysla i nawijała farmazony o celnikach że jak nie mają co btać to strajkuja ale ja skruciła dziennikarka ta super stacja jest bardzo obiektywna i tak się przebija jak i wy do innych mediów...ludziom tez sie te samoloty nie podobają...i relacje całodniowe
skróciła ...byk był

Stiopa napisał:
Znowu gazety :evil: :evil: :evil:
i w tyn widze nasza sznasę. jutro, najdalej w poneidziałek na każdej peirwszej stronie (poza wybiórczą - dzis były dwa zdania pod nekrologami na 30 stronie ale wiadomo praspowy organ rządowy;) "panów" ) bedą celnicy. jest tylko pytanie:
- czy jako pogromcy kierowców czy jako poszkodowani prezez chory system?

na to jednak juz niebedziemy mieli wpływu

Back
Do góry