ścieżka awansu

• Thread starter Thread starter JamesBłąd
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
J

JamesBłąd

Gość
proszę o radę bardziej doświadczonych zawodowo i przez los
powiedzcie co trzeba zrobić, czego nie zrobić, czego nie umieć albo co umieć oraz co spieprzyć, żeby dostać stołek w Izbie albo w Urzędzie w T.

...myślę,za tak jak wszędzie w SC najlepiej nic nie robić,tylko zaprzyjaźnić się z szefem,a do tego trzeba zakupić cysternę wazeliny-wydatek może się opłacić:):):):)

od razu widać, że wieśniak nie jest z naszej Izby, gdzie na stanowiska kierownicze Pan Dyrektor powołuje tylko osoby kompetentne i oddane służbie i nikt nie musi kupować jakiejś tam wazeliny
a jamsowi radzę wykazać się w wykonywaniu służby, to na pewno awansuje

A Propos ścieżki Awansu - Pani Elżbieto Czy Jest Już Pani Gotowa Zająć Miejsce Pani Wiolety, Czy Dopiero Po Urlopie?

Wieśniaku, z całym szacunkiem dla Ciebie, zakup wazeliny w mieście na T. jest niemożliwy. Prześledź posty ajgi i sam uznasz, że wykupiła/wykupił jej cały roczny zapas w naszym województwie. Podaj inny sposób. Ajga już masz nie trzyprocentówkę ale osiemsetprocentówkę, więc zamilcz i nie wkurzaj normalnych.

A Propos ścieżki Awansu - Pani Elżbieto Czy Jest Już Pani Gotowa Zająć Miejsce Pani Wiolety, Czy Dopiero Po Urlopie?

Winniczek jeśli tym razem spełni się twoja przepowiednia to wypadnie nam tylko zgasić światło.

Ostatnia edycja:
... Pan Dyrektor powołuje tylko osoby kompetentne i oddane służbie i nikt nie musi kupować jakiejś tam wazeliny

Nie mogę się śmiać bo mi się zajady robią i nowy rowek w d... jak czytam co ten popapraniec wypisuje. Kompetencja i nasi nowi przełożeni dawno się ze sobą nie widzieli. Za to ci, którzy wykazywali się w służbie awansują inaczej i zaczyna to być regułą w tej Izbie. Mam nadzieję, że ktoś kiedyś odpłaci za to nowym "wszechmocnych" i oby pięknym za nadobne.

Ostatnia edycja:
od razu widać, że wieśniak nie jest z naszej Izby, gdzie na stanowiska kierownicze Pan Dyrektor powołuje tylko osoby kompetentne i oddane służbie i nikt nie musi kupować jakiejś tam wazeliny

Ajgo trafiłaś/eś tylko z jednym,nie jestem z waszej Izby,ale reszta jest 99,99% prawdą, żyję już trochę lat na tym świecie i niemało tez lat pracuje w cle (już dawno pracowałem jak powstawała wasza Izba) i znam to wszystko od podszewki,więc dalej używając lub nie wazeliny (czytając to co piszesz to raczej używasz w dużej ilości ) rób swoje,a nie obrażaj innych pisząc takie bzdury.
Pozdrawiam i życzę Ci osiągnięcia tego co sobie założyłaś/eś ale może lepiej dla wszystkich będzie jak to nie będzie SC

czy słyszeliście coś o 3-procentówce, jakie zasady i kiedy ma być?
o ile w naszej izbie mogą obowiązywać jakieś normalne zasady poza wazeliniarstwem oczywiście

Kochaniutka Fiono, nic się nie martw. Jeżeli jesteś pracownikiem sumiennym i lojalnym to napewno zostaniesz za to przez Pana Dyrektora doceniona. Pan Dyrektor zapowiedział przecież na naradzie, że osobiście dopilnuje prawidłowego podziału nagród. Nie będzie już w naszej Izbie kolesiostwa i nieuzasadnionej protekcji.

ajga ty pokurczu zamilknij i uchroń w ten sposób całą populację ludzką od śmierci przez obrzydzenie

w tym miejscu chcę również złożyć najserdeczniejsze podziękowania Pani Irenie za podziękowania złożone Dyrektorowi w ostatni piątek. Trzeba powiedzieć prawdę, nikt nikomu w Toruniu od 14 lat jeszcze tak wazeliniarsko nie dziękował, ale w Pani przypadku to nikogo nie dziwi. Następcom obecnie panującego dyra proponuję, żeby sobie zachowali protokół z narady i w przyszłości nie dali się zwieść Irence, jak to zdarzyło się większości Dyrektorów Izby Celnej w Toruniu. Ten który zmieni Wojciecha, prędzej czy później to nastąpi, radzę aby przy pierwszej sposobności podziękował Pani Naczelnik tak, jak jeszcze nikt nikomu nie dziękował od 100 lat.

Cały kraj wzywam o przesłanie wazeliny do Torunia, bo w piątek został zużyty stuletni zapas. Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochaniutka Fiono, nic się nie martw. Jeżeli jesteś pracownikiem sumiennym i lojalnym to napewno zostaniesz za to przez Pana Dyrektora doceniona. Pan Dyrektor zapowiedział przecież na naradzie, że osobiście dopilnuje prawidłowego podziału nagród. Nie będzie już w naszej Izbie kolesiostwa i nieuzasadnionej protekcji[/B].

Fiono.
W twoim interesie jest abyś nie obnosiła się w pracy ze swoją sumiennością. Co innego lojalność. Ten przymiot połączony z wazeliniarstwem i brakiem przyzwoitości zagwarantuje ci szybką ścieżkę awansu w naszej instytucji.

Znając mentalność "ajgi" (szejka wszelkiej śliskości) należy przypuszczać, że gdyby miał wpływ na władzę to z całą pewnością zastąpiłby nieuzasadnioną protekcję protekcją w czystej postaci. Co prawda, lepiej byłoby zlikwidować całkowicie protekcję a kolesiostwo zastąpić koleżeństwem ale jak znam obecną ekipę to wpadnie na ten pomysł gdy wróble będą ważyły po sto kilo.

Ostatnia edycja:
Kochaniutka Fiono, nic się nie martw. Jeżeli jesteś pracownikiem sumiennym i lojalnym to napewno zostaniesz za to przez Pana Dyrektora doceniona. Pan Dyrektor zapowiedział przecież na naradzie, że osobiście dopilnuje prawidłowego podziału nagród. Nie będzie już w naszej Izbie kolesiostwa i nieuzasadnionej protekcji.

Niestety, to mnie właśnie martwi. Mam uzasadnione obawy, że Dyrektor osobiście dopilnuje prawidłowego podziału... ale tylko dla kolesi i protegowanych.
Z całym szacunkiem, ale w naszej IC kolesiostwo kwitnie jak nigdy dotąd.:(

no i sprawdziły się moje słowa. Pracowici zostali docenieni i nagrodzeni. Brawa dla Pana Dyrektora.

Szanowny Panie Dyrektorze dlaczego? Przecież nie tak miało być.

sam się naliż a nie azalisz, mącicie wokoło i tylko destabilizujecie działalność izby i dyrekcji
ze stanowczością stwierdzam - nie mam żalu do nikogo poza wichrzycielami

Nie karmić trolla?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
Image:Troll_nicht_fuettern.png

Back
Do góry