Rozmowy kwalifikacyjne do grzechotek

radzioch14

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Jutro zaczynają się rozmowy kwalifikacyjne na przejście w grzechotkach. Mam prośbę do osób które będą w nich uczestniczyły żeby podzieliły się informacjami na ich temat: jakie mieliście pytania jaka była atmosfera itp. ?

"....A nowa zmiana ambitnych prokuratorków już się szkoli w liceach i na studiach" :)

rozmówki...

Radzioch, a Ty kiedy masz rozmowę??? Byłoby miło, gdyby ktoś się odezwał ;)
Pozdro! :D

Przypominam, że to jest temat o rozmowach kwalifikacyjnych, a nie o tym czy "świeżaczki" słusznie postępują...

No to witaj w klubie :) Ja mam z rańca, po 8. Wnioskując po liście to masz na późniejszą godz.....

No chlopaki to zycze Wam ladnego merca i pieknej chaty ;-)

Uhahaha..... Wolę BMW :D
Co do mojej płci, to odpowiem śpiewająco -

"Jestem kobietą.... Jestem dobrem jestem złem,
Jestem wodą jestem ogniem,
Jawą i snem"

:p

A.... to przepraszam szanowna Pania przyszla funkcjonariuszke Odzialu Celnego w Grzechotkach.. ale dzisiaj Pani ladnie wyglada hm.. moze kawa? hehehe :P

hehe normalnie zapowiada sie prawa fc nie lakoma na pokusy... ;P

Rys historyczny

Pako Grzechotki są niedaleko Gronowa a ostatnimi laty były tam
częste ruchy personalne:D

Widzę "wieeeeeelkie" zainteresowanie naborem, fiu fiu...... :D
No nic, piękna letnio-jesienna pogoda, trzeba ją "wykorzystać" :)
Pazdrawliaju Was!

Rozmowa to nic strasznego, wprawdzie nie mam pojęcia jakie kryteria decydują o przyjęciu ale mam wrażenie że faceci mają fory. Szkoda że nie ma naboru w innych mundurówkach bo wtedy szybko okazałoby się ilu jest tak naprawde chętnych do tej pracy. Myśle że ludzie nie zdają sobie sprawy z tego na co się piszą.

No właśnie.... Może jakieś oświecenie, bo mogę jeszcze zrezygnować w razie czego. Dziś koniec rozmów i zaczyna się czekanie.... tik tak tik tak... :)

Edwina dlaczego 2 miesiace? Przeciez wszystkim kandydatom mowila komisja zeby z 2 tygodnie na telefon od nich poczekali...

Myśle że miesiąc jest jak najbardziej prawdopodobny, tak było poprzednim razem. Jak dobrze pójdzie dowiemy się za dwa tygodnie. Ale na telefon mogą liczyć tylko ci którzy dostali prace. Reszta dowie się z listy na stronie IC że nie ma na niej ich nazwiska :)

Poprzednim razem ponad miesiac czekali kandydaci na odpowiedz. Ale masz racje, Ci ktorzy dostana prace dowiedza sie wczeniej :) takze chyba po dwoch tygodniach, gdy nie bylo telefonu ze słuzby, mozna juz wywnioskowac ze sie odpadlo ;/ a wie ktos jakie kryteria decyduja o przyjeciu? bo juz sama nie wiem czy mam byc dobrej mysli...

Back
Do góry