M
MaLu
Gość
Też jestem ciekawa tych kryteriów... Ja startowałam po raz pierwszy, a wiem, że niektórzy po raz 4 np., więc osobiście wątpię bym była wybrana
Ale cóż......2 tygle czekania....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jutro zaczynają się rozmowy kwalifikacyjne na przejście w grzechotkach. Mam prośbę do osób które będą w nich uczestniczyły żeby podzieliły się informacjami na ich temat: jakie mieliście pytania jaka była atmosfera itp. ?
Ja się dziwię, czemu zawsze każdy przed rozmową albo przed testami prosi, nawet błaga, żeby ktoś kto już się dostał napisał co i jak było, a sami nic nie piszecie???
I co na to odpowie szanowny Panie Radzioch 14![]()
Co do nepotyzmu to zastanawiam się czy jest jakiś gen odpowiedzialny za bycie dobrym celnikiem. Ja nic o takowym nie wiem ale może mnie oświecicie. Moim zadaniem jest tak samo prawdopodobne że tzw "dzikuny z niepewnego źródła" sprawdzą się w tej pracy jak drzewka z rodowodem.
Przepraszam za glupi zart ,ale nie moge sie powstrzymac-Do budki telefonicznejciekawe czy dzwonia na domowy czy na komorke![]()