N
Nie zarejestrowany
Gość
Temat rozwojowy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bądz celnikiem-człowiekiem traktuj ludzi po ludzku a nie tylko jako słupki w tabelce a zobaczysz ludzie będą cię sznowaćnie wiem ja u was ale u mnie jest swietnie!!!trzeba miec kulture i szacunek do swojej pracy a nie cwaniakowac co to nie ja bo jam jest wielki celnik!!!!kiedys zajdziesz komus za skore dostabiesz kulke w tyl glowki(jako strzal ostrzegawczy )i bedzie koniec cwaniactwa i chamstwa!!!!pozdrawiam!!!(czsami wstyd sie przyznac ze jest sie celnikiem a szczegolnie kobiecie)
Sugestia turysty z tego wątku http://www.celnicy.pl/showthread.php?t=4485&page=4 i ...A może założymy wątek pt. "Grzeszki czarnego koleżki"? Każdy je przecież ma i służbowe i prywatne. Ten się boi Łapki, tamten jest ślepy i nie widzi Kaczyniaka jeszcze inny z nimi ma coś wspólnego. Może coś bardziej pikantnego? Jak ratując swój tyłek posadzić kolegę? Takie ratowanie tyłka nigdy nie jest definitywnie zakończone i trzeba nadal nadawać. Zapytacie co w tym pikantnego? Primo po pierwsze (jak mawiał klasyk) dawno nikogo z czarnych nie sadzali, secundo znaczy, że kapusiem jest ktoś ze Starej Gwardii. Zawsze się dziwiłem jak to jest takie nic a tak się dobrze trzyma. Mówisz, że trzeba mieć kulturę i szacunek do swojej pracy a ja zapytam do której pracy? Tej na co dzień czy tej z comiesięcznych czy doraźnych (nie wiem jakie piszesz) raportów? Cóż wcale się nie dziwię, że u ciebie świetnie (przecież wykonujemy najstarszy zawód świata - każdy z nas swój) choć trochę trudno spojrzeć w oczy temu, który siedział?
No cóż osobo pełna kultury i szacunku do pracy, ale nie do ludzi "dostabiesz kulke w tyl glowki" - nie kuś, bo jeszcze ta propozycja mi się spodoba i okaże się, że to tylko puste słowa (tak jak wszystkie inne). Czas szybko płynie a towar, którym płacisz z lekka zalatuje już demobilem. Pamiętaj, że złodzieja nie boi się tylko ten, kto ma już puste kieszenie. Więc wielce prawdopodobnym jest, że czas już płynie tylko dla Ciebie...
Oj ciekawe a jakie pouczająceciekawe forum.. a Wy chłopaki skąd jesteście ?
ciekawe forum.. a Wy chłopaki skąd jesteście ?
zależy co się łyknie czerwoną lub niebieską pastylkęJedni z Matrixa inni z Realu...
Panie Bień, co Pan taki nerwowy. Przecież nie napiszę, że ja to ja, bo Krowa & Company by się mściła. Sam powinieneś wiedzieć jak potrafi manipulować ludźmi to przecież Ciebie napuszczała a Ty podpuszczał dalej i ludzie na tym cierpieli. Ten chodzi bez czapki, ta nigdy nie ma czasu po 15.30 ale na turnieje sportowe to jeździ. Tak to działało a Ty jak małe dziecko dał się zrobić na szaro. Gdyby nie litość dla kulawego to zamiast całusa należałoby sprzedać Ci kopa Bień.![]()
Ale tak między Bogiem a prawdą to nieźle was wku... ten kolo a wy jedyne co potraficie to kopać prostych coli albo cichaczem brać.... Aha zapomniał bym potraficie też donosić...he,he
Ale tak między Bogiem a prawdą to nieźle was wku... ten kolo a wy jedyne co potraficie to kopać prostych coli albo cichaczem brać.... Aha zapomniał bym potraficie też donosić...he,he
Jeśli pamięć mnie nie myli to największą nagrodę, coś koło 2 tys. na łapkę, naszym kosztem, dostała D. chyba za pięknie napisany wniosek na nagrodę dla tego chorego. Już wtedy dobrze wiedziała, kiedy i komu włazić w tyłek. Teraz potrafi wycofać i podrzeć wnioski, które już poszły a jeszcze ich nie rozpatrzono. Eh, to nastały czasy.