Reustaracja u Ryśka

• Thread starter Thread starter kodi
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hmm.... mysle mysle.. czy ja tu wsumie kogos obrazilem? napisalem, Ten ten i ten to frajer and skorumpowany? ja tu nikogo nie obrazam, jak ktos do mnie wyskakuje z nie mila odzywka to od wzajemniam mu podobnie i tyle. Pomawiala.. wiedze jaka posiadam o pewnym przesciu graniczym a jest ona bardzo pokazna zostanie zabrana przeze mnie do grobu ;-) takze z tym pomawianiem to Ci bardzo nie poszlo nawet jezeli cos napomksnolem to bez wiekszych szczegolow, a riposty w stylu idz do cbś, cba.. bez komentarza ;-) a ze zamykaja waszych kolesiow to Z czyjej winy?mrowki? poniekad.. ale skoro collek bierze wozki, ktore u niego lataja i za jakis czas je wystrzela w kosmos.. to jak tu sie dziwic, ze ludzie sie rozpruwaja i chlopaki w pasiaki ida?;-)
Skoro uważasz że nazywanie kogoś frajerem itp jest właściwe to zmień sobie nick na "pako2 frajer " może lepiej się poczujesz . Nie będę już tu strzępił klawiatury na bezsensowne przekonywanie bo i tak jesteś tępy młot i nie zrozumiesz ( wedle twoich kryteriów nie było to dla ciebie obraźliwe chyba ??)

Skoro uważasz że nazywanie kogoś frajerem itp jest właściwe to zmień sobie nick na "pako2 frajer " może lepiej się poczujesz . Nie będę już tu strzępił klawiatury na bezsensowne przekonywanie bo i tak jesteś tępy młot i nie zrozumiesz ( wedle twoich kryteriów nie było to dla ciebie obraźliwe chyba ??)

Tepy jak mlot to jestes ty koleszko bo dajesz sie dymac naszemu panstwu za marne ochlapy;-)

Tepy jak mlot to jestes ty koleszko bo dajesz sie dymac naszemu panstwu za marne ochlapy;-)
A jednak mnie zaskoczyłeś ,piszesz że nie jest obraźliwe nazywanie kogoś frajerem lub innym młotem a sam się bulwersujesz (ponoć taki strasznie twardy koleś z ciebie ) , takich cwaniaczków jak ty to mam codziennie i na pęczki zawsze mądrzy w tłumie czy przy audytorium ale gdy się gadka zaczyna sam na sam to zadek zaciśnięty ze strachu żeby tylko nie popuścić , poczekamy parę latek i zobaczymy kto kogo dyma.

litości

Pomimo dostepności tego forum lepiej się wyminić mailami i popisać sobie prywtnie. Jak Wam brakuje kogoś bliskiego to napiszcie do "przyjaciółki" albo - może telefon do przyjaciela - zakładam że go może macie. Bo to Wy właśnie jesteście z takich, którym potrzeba widowni i oklasków - ale nie kompromitujcie przy okazji choćby jednego normalnego celnika.

A jednak mnie zaskoczyłeś ,piszesz że nie jest obraźliwe nazywanie kogoś frajerem lub innym młotem a sam się bulwersujesz (ponoć taki strasznie twardy koleś z ciebie ) , takich cwaniaczków jak ty to mam codziennie i na pęczki zawsze mądrzy w tłumie czy przy audytorium ale gdy się gadka zaczyna sam na sam to zadek zaciśnięty ze strachu żeby tylko nie popuścić , poczekamy parę latek i zobaczymy kto kogo dyma.

Zbyt postawny ze mnie chlopczyk, zeby tak jak Ty miec zadek zacisniety ze strachu ;-)

Pomimo dostepności tego forum lepiej się wyminić mailami i popisać sobie prywtnie. Jak Wam brakuje kogoś bliskiego to napiszcie do "przyjaciółki" albo - może telefon do przyjaciela - zakładam że go może macie. Bo to Wy właśnie jesteście z takich, którym potrzeba widowni i oklasków - ale nie kompromitujcie przy okazji choćby jednego normalnego celnika.
Masz rację poniosło mnie , szkoda klawiatury i czasu na niego. Pozdrawiam

W lutym wysłane do Dep. Kon.-Cel. i Kon. Gier na Świętokrzyską 12 i jak w temacie.

Znam instytucję w którą Pan jak grochem. Jest napisane cyt. "szukajcie a znajdziecie, proście a będzie wam dane". Panie Kodi napisał Pan nie do Świętego Mikołaja lub do "Przyjaciółki" tylko do INSTYTUCJI. Biurokracja to taka machina, która cyt. "najpierw powoli, jak żółw ociężale...". Toż luty dopiero co minął. Nic więcej nie mogę Panu powiedzieć ...:cool:

zgadzam się mrówka wlezie wszędzie a najlepiej wychodzi jej wchodzenie głęboko w dupę....a co teraz robisz laski oficerom :D???po co mi prawa mundurowe....możłiwość udupiania was przemytników rekompensuje mi wszystko

Bym Panu coś napisała, ale szkoda mi amortyzacji, czyli zużycia środka trwałego w postaci mojej klawiatury. Nie będe Panu ubliżać, bo jestem zbyt dobrze wychowana.

????

O wypraszam sobie, ja pracuje teraz uczciwie i to w prawdziwej mundurówce ze wszystkimi prawami he he. A Ty to może i mundur nosisz ale praw mundurowych nie masz hi hi. I tak Ci juz zostanie. Mrówka wlezie wszędzie :D

Do jakich prawdziwych mundurówek biorą ludzi z przemytniczą przeszłością, objaw tajemnicę i problem kolejek się skończy.
P.S. To pewnie biorą tam też byłych celników po wyrokach.
Z góry dziękuję za informację.

Do jakich prawdziwych mundurówek biorą ludzi z przemytniczą przeszłością, objaw tajemnicę i problem kolejek się skończy.
P.S. To pewnie biorą tam też byłych celników po wyrokach.
Z góry dziękuję za informację.

Biora biora ziomek patrz ilu colow bylo przemytasami ;-)

he he he

Znam instytucję w którą Pan jak grochem. Jest napisane cyt. "szukajcie a znajdziecie, proście a będzie wam dane". Panie Kodi napisał Pan nie do Świętego Mikołaja lub do "Przyjaciółki" tylko do INSTYTUCJI. Biurokracja to taka machina, która cyt. "najpierw powoli, jak żółw ociężale...". Toż luty dopiero co minął. Nic więcej nie mogę Panu powiedzieć ...:cool:
To ja wiem z autopsji jak to działa dlatego też te materiały video z opiisem poszły do mediów tzn. TVN

Kodi mylisz się. Twoje pisma znalazły oddzwięk. Jeżdzisz na miedze, to wiesz ile tzw "góry" było kilka tygodni temu, ile jest teraz? Ile stałeś wtedy? Jak długo stoisz obecnie? Większość "dyplomatów" przestała jeżdzić, niektórzy zmienili przejścia, są też tacy co jeżdzą na nową granicę (Ukraina). Tak więc głowa do góry. Pozdrawiam.

Kilkakrotnie prosiłem o przestrzeganie Regulaminu. Moje prośby nie są jednak honorowane. Dlatego informuję, że będziemy odtąd usuwać użytkowników, którzy wywołują spory, kłótnie, obrzucają błotem innych i wprowadzają atmosferę nienawiści lub też nagminnie zaśmiecają tematy, wypowiadając się w nich nie na temat.
Pozostałych foromowiczów proszę, aby pomijać obelgi i nie wdwać się w dyskusje, a my postaramy się wychwytywać tego rodzaju posty, niezgodne z regulaminem.

Obawiam się, że tego rodzaju spamerskich wpisów będzie pojawiać się więcej, aby odwrócić naszą uwagę od wydarzeń najistotniejszych. Proszę nie reagujcie na ewidentne zaczepki i prowokacyjne posty, będziemy starać się czyścić forum z wpisów naruszających Regulamin.

najwyższy czas

Kilkakrotnie prosiłem o przestrzeganie Regulaminu. Moje prośby nie są jednak honorowane. Dlatego informuję, że będziemy odtąd usuwać użytkowników, którzy wywołują spory, kłótnie, obrzucają błotem innych i wprowadzają atmosferę nienawiści lub też nagminnie zaśmiecają tematy, wypowiadając się w nich nie na temat.
Pozostałych foromowiczów proszę, aby pomijać obelgi i nie wdwać się w dyskusje, a my postaramy się wychwytywać tego rodzaju posty, niezgodne z regulaminem.

Obawiam się, że tego rodzaju spamerskich wpisów będzie pojawiać się więcej, aby odwrócić naszą uwagę od wydarzeń najistotniejszych. Proszę nie reagujcie na ewidentne zaczepki i prowokacyjne posty, będziemy starać się czyścić forum z wpisów naruszających Regulamin.

Po raz kolejny uważam, że to jest forum dla celników i powinno wymagać logowania (i odpowiedniej rejestracji ) - może warto się zorientować jak to jest na innych forach zawodowych - chyba że cały czas ktoś będzie siedział i usuwał posty.

Ależ Panie Sławomirze, toż ja z Panem Kodim raptem trzy amatorskie rundki. Ot i ze starości zadyszki dostałem. Nie śmiem się nawet porównywać do Pana zawodowego meczu z Panem Ciesielskim. Kto się lubi ten się czubi Panie Sławomirze. Serdeczne pozdrowienia z krainy wiecznego reumatyzmu.

Kto ma niby honorować regulamin - przemytasy?

To też są ludzie, niezależnie od tego ile krwi Ci napsuli. Wiem, że Ci ciężko Panie bez rejestracji ale choć raz się postaraj. Dzień dobry i proszę Pana. Mój już niestety śp. kolega, można powiedzieć, że o wiele starszy kolega od którego uczyłem się pracy zawsze powtarzał:
"Chociaż dupa obszarpana ale zawsze Proszę Pana". Przekładając na Grzesiuka jeśli czytałeś, boso ale w ostrogach. Pozdrawiam. Kubutek

Re......

To też są ludzie, niezależnie od tego ile krwi Ci napsuli. Wiem, że Ci ciężko Panie bez rejestracji ale choć raz się postaraj. Dzień dobry i proszę Pana. Mój już niestety śp. kolega, można powiedzieć, że o wiele starszy kolega od którego uczyłem się pracy zawsze powtarzał:
"Chociaż dupa obszarpana ale zawsze Proszę Pana". Przekładając na Grzesiuka jeśli czytałeś, boso ale w ostrogach. Pozdrawiam. Kubutek
Z tego co do mnie dotarło to zollki OC B. kochaja mnie inaczej :D a suma sumarum nie jestem wrogiem S.C. jako takiej tylko wskzałem pewne patologie czyli poprostu wsadziłem kij w mrowisko i się zaczeło ....... .Moim zdaniem dla dobra służby to same zollki powinni ze swoich szeregów odfiltrować czarne owieczki.A wówczas napewno będzie się zwiększało poparcie społeczne bo sami robicie porządek u siebie zanim to zrobią inne służby.

Ostatnia edycja:
Dziwna riposta

Kto ma niby honorować regulamin - przemytasy?
Przemytasy czy zollki to ludzie i obowiążują ich pewne normy społeczne między innymi kultura słowa jednak w niekrórych sytuacjach można pofolgowac ale z umiarem i w granicach dobrego smaku.A tak nawiasem tutaj jak ktoś ostro pojedzie to tylko go można dożywotnio zbanować a realu prorok.:)

Back
Do góry