N
Nie zarejestrowany
Gość
E
Kubutku ! Wyciągasz zbyt daleko idące wnioski i to we wszystkim - chyba nawet przczytałeś wszytko co jest do przeczytania - grtuluję (a Grzesiuk to takie niszowe - podziwiam Cię). Przmytasy to taki kolokwializm -proszę nie myl ich z pordóżnymi i przedsiębiorcami. Niech sobie założą własne Forum i tam ...wsadzają kij w mrowisko.
Wesołych Świąt Wielkanocnych.
To też są ludzie, niezależnie od tego ile krwi Ci napsuli. Wiem, że Ci ciężko Panie bez rejestracji ale choć raz się postaraj. Dzień dobry i proszę Pana. Mój już niestety śp. kolega, można powiedzieć, że o wiele starszy kolega od którego uczyłem się pracy zawsze powtarzał:
"Chociaż dupa obszarpana ale zawsze Proszę Pana". Przekładając na Grzesiuka jeśli czytałeś, boso ale w ostrogach. Pozdrawiam. Kubutek
Kubutku ! Wyciągasz zbyt daleko idące wnioski i to we wszystkim - chyba nawet przczytałeś wszytko co jest do przeczytania - grtuluję (a Grzesiuk to takie niszowe - podziwiam Cię). Przmytasy to taki kolokwializm -proszę nie myl ich z pordóżnymi i przedsiębiorcami. Niech sobie założą własne Forum i tam ...wsadzają kij w mrowisko.
Wesołych Świąt Wielkanocnych.