Reforma SC - rozmowy w Świdrze. WŁADZY POTRZEBNA CHYBA CZERWONA TABLETKA

I znowu muszę się z Tobą zgodzić Psycholu!
(Ale chyba ciągle zapominasz, że w każdym miejscu rządzą i decydują "normalni"!)
"Pomysł" strajku włoskiego NIGDY w Polsce nie przyniósł efektów. Teraz u nas, w sezonie urlopowym taki "strajk" sam wychodzi! I co z tego? To, że najwięcej czasu zajmuje tłumaczenie oburzonym stronom, iż nie strajkujemy! No cóż, efekt mógłby przynieść TYLKO JEDEN szalony pomysł ...

Tylko Jeden Szalony Pomysł..........

TYLKO JEDEN SZALONY POMYSł... to tylko zależy od celników od betonu...Pan Sławek albo się przeprowadza,albo jest na wakacjach.Diabeł tkwi w szczegółach...nagrody półroczne mogą okazać się ostatnimi w historii Polskiego Cła.Pod koniec roku może okazać się że nie jesteśmy funkcjonariuszami państwowymi-celnymi...Od dawna kopany jest dół dla SC,tylko kwestia czasu kiedy go zasypią....Obym się myliła,nie jestem Kasandra.........

Nie rób scen Saro:). Mizeria w służbie celnej panuje już od dawna. Więcej optymizmu. Jeszcze tak nie było żeby jakoś nie było. I wiem z całą pewnością, że jakoś to będzie. Jesli nie zawaliło sie porzez wadliwe decyzje wydane do tej pory to się i nie zawali.
Przypomnij sobie jak zlikwidowano piony PG w Policji albo jak to zwalniano górników (dla nas przyjęto tańszy wariant) i co? Ano teraz okazało sie że teraz przyjmują ich na nowo.Smutne jest tylko to, że o ile politycy spieraja się i przekrzykują o ciągłości państwa to ja go nie widzę, bo jak do tej pory nikt nie został rozliczony za wadliwe decyzje. Utrata stanowiska to za mało bo wswzelkie konsekwencje ponoszą podatnicy i zwykli ludzie.

Back
Do góry