Bardzo ciekawe ...
![]()
Czy można chociaż inicjały imienia i nazwiska .. Człowiek taki nie kumaty , kto to był ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo ciekawe ...
![]()
Już afera? ?Wiele osób pisało do parlamentarzystów z prośbą o interwencję w swoich sprawach.Że przewodniczacy napisał?Ogarnijcie się.Czy można chociaż inicjały imienia i nazwiska .. Człowiek taki nie kumaty , kto to był ?
Już afera? ?Wiele osób pisało do parlamentarzystów z prośbą o interwencję w swoich sprawach.Że przewodniczacy napisał?Ogarnijcie się.
Jaki bieg został nadany i co przewodniczacy zyskał? Napisz więcejA w ilu sprawach został im nadany bieg i poszło tak wysoko?
Ogarnij się...
Już afera? ?Wiele osób pisało do parlamentarzystów z prośbą o interwencję w swoich sprawach. Że przewodniczący napisał? Ogarnijcie się.
Jaki bieg został nadany i co przewodniczący zyskał? Napisz więcej
Jeżeli to chodziło o przewodniczącego, to został pięknie oszukany !!!!!!
Czytaj ze zrozumieniem zamiast mi cokolwiek zarzucisz,zwłaszcza czytaj to co inni piszą.O kogo chodzi pisze gazeta.
Czemu tworzysz atmosferę afery ?!
Słowo "afera", po raz pierwszy piszesz TY! Wskazujesz na konkretną osobę TY!
TY już wyceniłeś sytuację ...
Czemu nakręcasz atmosferę afery ?!
Chcesz wiedzieć więcej TY! Szukasz argumentów TY!
TY ważąc cenę, określasz towar ...
![]()
Czytaj ze zrozumieniem zamiast mi cokolwiek zarzucisz, zwłaszcza czytaj to co inni piszą. O kogo chodzi pisze gazeta.
A jaką opinię ma ferduś???![]()
Żadna gazeta nic nie pisze a choć na pewno w jednej jest napisane. ....
To jak to jest? ???zwracam uwagę że to co piszesz jest nielogiczne.....
Oj kłania sięhi hi hi
Brak mi tylko zdania ferdusia o tym linku
A żeś błysnął jak kontrolki w Passacie
W wątku "Przybij Piątkę " sam przyznajesz że piszesz pod nickami cat i ferduś. Super że zgadzasz się sam ze sobąIdz na spacer z wnuczką. Koniec tematu.
![]()
Jaki bieg został nadany i co przewodniczacy zyskał? Napisz więcej
Nic nie zyskał a niektórych żre bezinteresowna zawiść że europoseł napisał do Brudzińskiego w jego sprawie. Wstyd.Ty tak na serio?
W nawiązaniu do twojego posta, że pisało przecież wielu, nie tylko przewodn, zapytałem ile z tych próśb wielu innych zostało przekazanych np do dworczyka?
Wiesz o jakichś przypadkach to ty napisz, bo ja o in przypadku nadania wyżej nie słyszałem
No już jaśniej i prościej nie umiem