To teraz moje zdanie. Emerytury to jedyna szansa dla większości. Jeżeli wejdą w życie to tacy jak m.in ja odejdą z godnością......jeżeli nie wejdą zostaniemy w dupie. Oczywiście kto zostanie to zostanie ale pamiętajcie , że pesel się zmienił w Nowym jeb....m Roku. Nikt...powtarzam nikt nie będzie bawil się, z takimi jak ja jak WY ! Jeszcze tego nie rozumiecie ?! jeszcze chcecie walczyć słownie jeden z drugim ?! Pytam o co ?! A teraz pytanie do Związków: " Co postanawiamy ?" L4 już było i zostało zaprzepaszczone......... Więc.....?
Śmieszna sprawa ale liczycie na cud..................cud nad Wisłą?! Kurczę ale jakoś nie kumam Waszych postaw............bo postaw już nie ma. Ja wiem. Myślicie, że was to nie dotyczy albo inaczej, że się nic nie zadzieje i w dalszym ciągu pierdzielicie się z SADA - mi, NCTS-ami i innymi duperelami a za moment będziecie szukać roboty w Biedronce czy Lidelku a tam.......................boszsz.....Nikogo nie zainteresuje Wasze sprawne poruszanie się w systemach, które za moment będą psu na budę.......... Jeszcze nie dochodzi to do WAS ?