Moim krajem jest EUROPA !!!!!!!!!!
A moim krajem jest POLSKA, od zawsze i na zawsze.
Poza tym nie ma takiego kraju Europa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moim krajem jest EUROPA !!!!!!!!!!
WOW jaki Ty jesteś mądry ...
Mi jednak bliżej do Europy i UE nowego i tworzącego się podmiotu ... Gdyż tam mają szacunek do CZŁOWIEKA !!!!!!!!!!!! a tu czasami to są w stanie go nawet poświęcić na ołtarzu !!!
...
Nie zrozumiałeś - nie dziwię się. Chcesz, to Ci rozrysuję.Kolego dale, na donoszenie na własny kraj do unii to możesz szukać, ale na mnie nie licz. Są sprawy ważniejsze, niż własne musze interesy,,,
WOW jaki Ty jesteś mądry ...
Mi jednak bliżej do Europy i UE nowego i tworzącego się podmiotu ... Gdyż tam mają szacunek do CZŁOWIEKA !!!!!!!!!!!! a tu czasami to są w stanie go nawet poświęcić na ołtarzu !!!
Proponuję aby kolejną ustawą zmienić wszystkie ustawy
Jednak przyjdą czasy, że zarówno tutaj , jak i tam na górze trzeba się będzie rozliczyć
Może nie aż taki mundry jak Ty, ale co tam, możesz trochę insynuacji rzucić, od razu się poczujesz europejsko.
Tylko się za bardzo nie rozpędź do tego "nowego tworu", bo niebawem sztandar wyprowadzą, a głos imama wskaże Ci nową drogę i szacunek do człowieka.
Ależ tu lemingrad w tym cle...Poprawni politycznie sami i jacy postępowi.Widać jak komuna odcisnęła piętno.
Przepraszam , że uraziłem uczucia, ale "dobra zmiana" pozbawiła życia mojego przyjaciela,... stąd szukam prawdziwych wartości ... nie można trzymać w niepewności ludzi i grać na ich uczuciach ... gdyż kiedy uczciwie pracujesz i bez żadnych zasad możesz być pozbawiony pracy lub pensji mając kredyt może Cię to zabić ... !!!! trudno mi jest wobec tej sytuacji mówić o patriotyzmie, kiedy w UE większą wartość przedstawia zwierzę niż w Polsce człowiek !!! Przecież całą tą reformę można było wdrożyć w cywilizowany sposób !! Dodatkowo msza i modlitwa a kuluarach "algi" !!! Idź i powiedz tej dwójce dzieci , że wszystko jest i było OK !!! Powodzenia !!!
Może nie aż taki mundry jak Ty, ale co tam, możesz trochę insynuacji rzucić, od razu się poczujesz europejsko.
Tylko się za bardzo nie rozpędź do tego "nowego tworu", bo niebawem sztandar wyprowadzą, a głos imama wskaże Ci nową drogę i szacunek do człowieka.
Ależ tu lemingrad w tym cle...Poprawni politycznie sami i jacy postępowi.Widać jak komuna odcisnęła piętno.
Spierdalaj stąd, pisowski prowokatorze
Panowie ...
chciałbym złożyć szczere gratulacje
dwóm "grupom"
pierwsza to autorzy rozwiązania składania lub nie propozycji służby lub pracy, bez żadnych zasad ustawowych, dających prawo do pełnej dowolności i braku uzasadnienia diasom
druga grupa, to osoby odpowiedzialne za formułowanie i składanie tych propozycji, za zwłokę do ostatniej chwili, trzymanie ludzi do ostatniej chwili w niepewności, czy spłynie na nich łaska czy topór, i wreszcie - ucywilnienie czy pożegnanie wielu ludzi beż żadnej, obowiązkowej w całym cywilizowanym świecie, wyartykułowanej prawdziwej przyczyny
jeśli w całej Polsce statystyki są podobne jak w moim starym uc - to gratuluję efektów tych działań
bilans waszych działań w moim starym uc ( bez ic i oc ), tylko tego lata, według mojej, zapewne niepełnej wiedzy:
jedna zapaść,
jeden udar,
dwa zawały
brawo
ofiarom życzę zdrowia
chciałbym złożyć szczere gratulacje
dwóm "grupom"
pierwsza to autorzy rozwiązania składania lub nie propozycji służby lub pracy, bez żadnych zasad ustawowych, dających prawo do pełnej dowolności i braku uzasadnienia diasom
druga grupa, to osoby odpowiedzialne za formułowanie i składanie tych propozycji, za zwłokę do ostatniej chwili, trzymanie ludzi do ostatniej chwili w niepewności, czy spłynie na nich łaska czy topór, i wreszcie - ucywilnienie czy pożegnanie wielu ludzi beż żadnej, obowiązkowej w całym cywilizowanym świecie, wyartykułowanej prawdziwej przyczyny
jeśli w całej Polsce statystyki są podobne jak w moim starym uc - to gratuluję efektów tych działań
bilans waszych działań w moim starym uc ( bez ic i oc ), tylko tego lata, według mojej, zapewne niepełnej wiedzy:
jedna zapaść,
jeden udar,
dwa zawały
brawo
ofiarom życzę zdrowia
Los im odpłaci. Za nasze krzywdy.
Może na Jasnej Górze zamiast za pomyślność "reformy" należało pomodlić się za "ofiary" reformy ?
...
!!!