Właśnie widziałam "naszego" mecenasa Rolanda Szymczykiewicza w "Sprawie dla Reporterów" E. Jaworowicz, a wcześniej we "Wiadomościach" migawkę ze Sławkiem Siwym. Czyżbyśmy przedarli się do mediów i to do "1" czy to tylko moje płonne nadzieje?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co mają zrobić uczciwi ludzie wyrzuceni na bruk?
Ktoś niedawno pytał co ze zwolnieniami z zus...czy będą płacić...oto odpowiedz na moje oficjalne pismo z końca sierpnia.
Myślę że conajmniej z OjcemSprawdziłem,przeczytałem-prawnikiem ani adwokatem nie jestem. Oni to z kimś musieli konsultować skoro prawie trzy tygodnie czekałem na odpowiedz.
Sprawdziłem,przeczytałem-prawnikiem ani adwokatem nie jestem. Oni to z kimś musieli konsultować skoro prawie trzy tygodnie czekałem na odpowiedz.
Tak to działa dokładnie i bardzo różnie z tym bywa (mam nadzieje ,że bywało) też w pierwszej instancji. Ale w drugiej sprawę przegrają.z mojego doświadczenia jako ławnika w sądzie pracy:
kilkadziesiąt spraw o wypłatę zasiłków, których odmówił zus
pomimo wyroków sn
po którejś z kolei sprawie, kolejnej przegranej przez zus, sędzia ogłasza przerwę i wzywa pełnomocnika zus
"wie pan, jak brzmią wyroki sn w podobnych sprawach?"
"tak wysoki sądzie"
"przegrywacie sprawa za sprawą, dlaczego odmawiacie tym ludziom zasiłków, pomimo znajomości linii orzeczniczej?"
"centrala zaleciła takie postępowanie"
"no dobrze, ale dlaczego skoro wszystkie sprawy przegrywacie?"
"do sądu odwołuje się 10%"
wszystko w temacie
Szanowny kolego cat! wyobraz sobie że sprawdziłem i staram się zrozumieć! co innego jest kwestia jak to dalej "ugryzć" no ale ty zapewne masz odpowiedz na wszystko! i wypraszam sobie twoje głupie insynuacje pod moim adresem! dotarło??? to ciesze sie!!