Były turysta
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Wystarczy ucho do trawy przyłożyć i już słychać co w trawie piszczyniby taki były z ciebie turysta a obeznany w temacie turystycznym na bieżąco....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wystarczy ucho do trawy przyłożyć i już słychać co w trawie piszczyniby taki były z ciebie turysta a obeznany w temacie turystycznym na bieżąco....
Ale są tzw. góralskie prawdy, opinie przemytników wyrażanych na tym forum jakoby cierpieli straszne katusze uważam za tą ostatnią. Tak jak nikt nie zmuszał mnie żebym został celnikiem, tak nikt nie zmusza ich żeby byli przemytnikami. A jeżeli obiektywnie patrząc apelujesz żebym odprawiał w tempie kopulacji królika, to znajdź sobie temat na forum B.P. i poszukaj zarzutów jakie dostał fc od prokuratora za takowe właśnie. I dlatego tylko że jakiś życiowy nieudacznik który wmawia sobie że nie ma pracy, chce przelatywać jak odrzutowiec, nie będę narażał się na w.w.. A zajmowane stanowisko, nikt nigdy nie wie gdzie wyląduje. Ja w swoim krótkim życiu pracowałem fizycznie, zajmowałem kierownicze stanowiska a teraz jestem zwykłym prostym celnikiem który nie pozwoli sobie na to żeby ktoś łamiący prawo nakazywał jak mam pracować. I wcale a wcale nie uważam celników za nadludzi bo znam wielu których nazwanie świnią byłoby krzywdzące dla świń. Obiektywnie patrząc naszą rolą jest zwalczanie nieprawidłowości w obrocie z zagranicą, także każdy kto wyłudza zwolnienia celne robiąc sobie z tego źródło utrzymania się takowych dopuszcza. Także górki dołki wszelkiej maści to dla mnie jedna itd itd itd.no to się mnie czepiłeś uuu heeheh
Kochanie (że tak sobie pozwolę powiedzieć) czy chcesz tego czy nie - jestem Ci bliższa niż się Tobie wydaje - z racji zajmowanego stanowiska... a to że jestem OBIEKTYWNA to już inna sprawa
nie wmawiam ludziom ze celnicy to nadludzie a mrówki to dno - niestety Ty masz takie zapędy![]()
rozmowy miedzy Celgosem a Foxy fajnie sie czyta ...zupelnie jak klotnie kochankow....czyzby kroil sie jakis romansik![]()
rozmowy miedzy Celgosem a Foxy fajnie sie czyta ...zupelnie jak klotnie kochankow....czyzby kroil sie jakis romansik![]()
Strasznie się ubawiłem czytając wasze komentarze, jak widać dyskusja na tym forum nie zawsze musi być bliska dna. Kategorycznie stwierdzam romansu nie będzie, nie dlatego że uważam foxy za mało atrakcyjną, nawet jej nie znam. Ale moja żona jest bardzo ale to bardzo przeciwna jakimkolwiek romansom, a ja jako przykładny maż muszę jej słuchać.
Tak a później na necie pojawią się filmiki kolejnego romansu celnika z przemytniczką![]()