G
Guest
Gość
dziubdzius napisał:TVN24 - Schetyna mówi, że podpisywane jest rozporządzenie, że straż graniczna będzie pomagać celnikom robic odprawy :shock: :lol:
Ale wspomniał tylko ze w sprawach technicznych
żeby się nie zesrał
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziubdzius napisał:TVN24 - Schetyna mówi, że podpisywane jest rozporządzenie, że straż graniczna będzie pomagać celnikom robic odprawy :shock: :lol:
Ale wspomniał tylko ze w sprawach technicznych
Anonymous napisał:NO TO ZNALEŻLI SPOSÓB NA ROZŁADOWANIE KOLEJEK - POMOC SG - właśnie podano info na konferencji prasowej Schetyny!ale szambo. A kierowcy się wycofują z blokad w stolycy
powiedziała ta dziennikarka że w 2-3 rozładują korek na granicyCIEKAWE jak? Oni nic nie rozumieją. Z niewiedzy?
Anonymous napisał:Anonymous napisał:NO TO ZNALEŻLI SPOSÓB NA ROZŁADOWANIE KOLEJEK - POMOC SG - właśnie podano info na konferencji prasowej Schetyny!ale szambo. A kierowcy się wycofują z blokad w stolycy
no to ktoś będzie miał trybunał stanu, chciałbym zobaczyc delegację ustawowa do tego rozporzadzenia, ten pan jest śmieszny
dziubdzius napisał:powiedziała ta dziennikarka że w 2-3 rozładują korek na granicyCIEKAWE jak? Oni nic nie rozumieją. Z niewiedzy?
Zadaniem dziennikarza jest zdanie prawdziwego raportu z tego co się dzieje a nie snucie wydumanych hipotez na temat co myślą związkowy i co by było gdyby było. Ale jak jakaś c..a chce błysnąć na antenie...
Anonymous napisał:A ja mam wrażenie, że PiS kręci swoje lody próbując naszymi rękami wywalić rząd Tuska. O to nam chodzi?
Anonymous napisał:tvp info konferencja PiSu całkiem poprawna
Anonymous napisał:Anonymous napisał:A ja mam wrażenie, że PiS kręci swoje lody próbując naszymi rękami wywalić rząd Tuska. O to nam chodzi?
Wybor miedzy PiS-em a PO to jak wybor miedzy dzuma, a cholerą.