RADIO, PRASA, TV, PORTALE INTERNETOWE, INNE MEDIA.

Uwaga na forum są zawodowi fermentowcy z MF- widać po tendencyjnych wpisach- nie łamiemy sie!! Możemy i tydzień tak poczekać- dzisiaj było UŻ- jutro dla odmiany krew oddaje

Wschod tak trzymac!

tvn

kierowca TIRa w TVN24 powiedzial ze rzad nie chce rozmawiac ani z celnikami ani z kierowcami. Podkreslal ze rzad powinien usiasc do rozmow z celnikami a nie kombinowac

wicepremier schetyna powiedzial że do pomocy przyślą celników z oc wewnętrznych, problem w tym że tam też wszyscy na UŻ!!!

Pozdrawiam z Dolnego Śląska ;-)))))))))))))))

Przed chwilą na TVN 24 dwóch kierowców mówiło, ze nie moga wycofać dokumentów z UC granicznego żeby jechac do odprawy ostatecznej do wewnątrz bo im mówiono że systemy sie zawieszają ....!!!???

zawieszają, poprostu kierownicy co robia odprawy nie maja pojęcia że istnieja jakies systemy a co dopiero ich obsługa

Może o tym nie wiedział jak to mówił. A zresztą - jak ktoś np. z logistyki nie siedział przy odprawach to nie takie proste wziąć tłuczek i SAD-y robić :lol:
Jest tyle ograniczeń, przepisów, WPR, kontyngenty... :lol:

Anonymous napisał:
wicepremier schetyna powiedzial że do pomocy przyślą celników z oc wewnętrznych, problem w tym że tam też wszyscy na UŻ!!!

Pozdrawiam z Dolnego Śląska ;-)))))))))))))))

jestem z wewnetrznego i własnie zachorowałem i mam L4

najśmieszniejsze, że naprawde jestem chory

Anonymous napisał:
NO TO ZNALEŻLI SPOSÓB NA ROZŁADOWANIE KOLEJEK - POMOC SG - właśnie podano info na konferencji prasowej Schetyny!ale szambo. A kierowcy się wycofują z blokad w stolycy

to tak jakby salowa w szpitalu miała zastąpic pielęgniarkę nie mówiąc o lekarzu, zastanów się kolego co za bzdury wypisujesz!?

dziubdzius napisał:
A Ty dziennikareczko z TVN24 nie czytaj między wierszami co myslą związkowcy

powiedziała ta dziennikarka że w 2-3 rozładują korek na granicy :) CIEKAWE jak? Oni nic nie rozumieją. Z niewiedzy?

Back
Do góry