RADIO, PRASA, TV, PORTALE INTERNETOWE, INNE MEDIA.

dziubdzius napisał:
TVN24 - Schetyna mówi, że podpisywane jest rozporządzenie, że straż graniczna będzie pomagać celnikom robic odprawy :shock: :lol:
Ale wspomniał tylko ze w sprawach technicznych

żeby się nie zesrał

W Kuźnicy Białostockiej też w nocy odprawiano. Ciekaw jestem co to za łamistrajki zostały ściągnięte. A może SG pomaga?

Anonymous napisał:
NO TO ZNALEŻLI SPOSÓB NA ROZŁADOWANIE KOLEJEK - POMOC SG - właśnie podano info na konferencji prasowej Schetyny!ale szambo. A kierowcy się wycofują z blokad w stolycy

no to ktoś będzie miał trybunał stanu, chciałbym zobaczyc delegację ustawowa do tego rozporzadzenia, ten pan jest śmieszny

powiedziała ta dziennikarka że w 2-3 rozładują korek na granicy :) CIEKAWE jak? Oni nic nie rozumieją. Z niewiedzy?

Zadaniem dziennikarza jest zdanie prawdziwego raportu z tego co się dzieje a nie snucie wydumanych hipotez na temat co myślą związkowy i co by było gdyby było. Ale jak jakaś c..a chce błysnąć na antenie...

Przecież żaden informatyk nie nada odpowiednich uprawnień do programów. Ciekaw jestem jak wopiki bęa rejestrować SAD-y, WPR i NCTS?

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
NO TO ZNALEŻLI SPOSÓB NA ROZŁADOWANIE KOLEJEK - POMOC SG - właśnie podano info na konferencji prasowej Schetyny!ale szambo. A kierowcy się wycofują z blokad w stolycy

no to ktoś będzie miał trybunał stanu, chciałbym zobaczyc delegację ustawowa do tego rozporzadzenia, ten pan jest śmieszny

jeszcze z innej beczki - odprawami towarowymi na granicy może zająć sie kontrola skarbowa - plotka to czy też brana jest taka ewentualność pod uwagę?

dziubdzius napisał:
powiedziała ta dziennikarka że w 2-3 rozładują korek na granicy :) CIEKAWE jak? Oni nic nie rozumieją. Z niewiedzy?

Zadaniem dziennikarza jest zdanie prawdziwego raportu z tego co się dzieje a nie snucie wydumanych hipotez na temat co myślą związkowy i co by było gdyby było. Ale jak jakaś c..a chce błysnąć na antenie...

No i media już powtarzają za tą idiotką że kolejki zostaną rozładowane w 2-3 dni :evil: :evil:

Własnie mówią, że jak byłyproblemy to rząd powienien rozmawiać w sobote a nie odkładać do poniedziałku i jechac do BP

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
A ja mam wrażenie, że PiS kręci swoje lody próbując naszymi rękami wywalić rząd Tuska. O to nam chodzi?

Wybor miedzy PiS-em a PO to jak wybor miedzy dzuma, a cholerą.

Nie do końca się zgadzam. Ale pomijając już to, nie jest w naszym interesie w tej chwili upadek rządu i nowe wybory bo jak zwykle wtedy Warszawka zajmie się tylko sobą. A PiS już nam obiecywał. Tylko g--no dał.

Wstyd sie przyznać że na PO głosowałem ale jaki był wybór PSL nabrał wody i się qrwa śmieje a PiSuary to już nie istnieją dla mnie :x

Back
Do góry