RADIO, PRASA, TV, PORTALE INTERNETOWE, INNE MEDIA.

PO SPOTKANIU W MF
DZWONIĄ PO LUDZIACH ŻEBY JUTRO PRZYJŚĆ DO PRACY
MUSIELI ICH NIEŹLE NASTRASZYĆ
MAM NADZIEJĘ ŻE NIKT SIĘ NIE PRZESTRASZY
GDZIE DOMINIK NIE MA GO W TVN 24

NIE BAĆ SIĘ!!!!

WALCZYĆ O SWOJE!W JEDNOŚCI SIŁA!!! JESTEŚMY RAZEM!!! NARESZCIE JESTEŚMY MONOLITEM CELNYM!! JEDNYM GŁOSEM!!!WYTRWAJMY !!!CAŁA POLSKA JEST Z WAMI TAM NA WSCHODZIE!!!TRZYMAJCIE SIĘ !!! CAŁYM SERCEM JESTEŚMY Z WAMI!!! W WEWNĘTRZNYCH PLACÓWKACH TEŻ PROTEST NADAL TRWA!!!!!

TAK WSCHÓD NAJWAŻNIEJSZY, OBY NIE POLEGŁ.
MEDIA KONCENTRUJĄ SIĘ NA TEJ GRANICY.

TRZYMAJCIE SIĘ NIE DAJCIE SIĘ ZASTRASZYĆ,
CAŁA BRAĆ CELNICZA JEST Z WAMI

GOSC II napisał:
PO SPOTKANIU W MF
DZWONIĄ PO LUDZIACH ŻEBY JUTRO PRZYJŚĆ DO PRACY
MUSIELI ICH NIEŹLE NASTRASZYĆ
MAM NADZIEJĘ ŻE NIKT SIĘ NIE PRZESTRASZY
GDZIE DOMINIK NIE MA GO W TVN 24
Dominik robi w majty, miał sobie dopisać do CV piastowanie wysokiego stanowiska a tu wpadł na minę. A jego niekompetencja powoduje, że dostaję zajadów ze śmiechu jak go słucham. Co za kretyn mianował Szefem Służby Celnej gościa który nie odróżnia Ustawy o Służbie Celnej od Ustawy o Służbie Cywilnej ? Gość jest lepszy od Benny Hilla.

nie lepszy jest w temacie PLOMBOWANIE TIRÓW, bo tak się z mężem zastanawiam, co oznacza termin- kompletnie zaplombowany samochód!! a teraz to jeżdża NIEKOMPLETNIE ZAPLOMBOWANE I JAK WYGLĄDA TAKA KOOOOOOOMPLETNNNNNNA PLOOOOMBBBAAAAAAAAA"

Z Dorohuska napisał:
nie lepszy jest w temacie PLOMBOWANIE TIRÓW, bo tak się z mężem zastanawiam, co oznacza termin- kompletnie zaplombowany samochód!! a teraz to jeżdża NIEKOMPLETNIE ZAPLOMBOWANE I JAK WYGLĄDA TAKA KOOOOOOOMPLETNNNNNNA PLOOOOMBBBAAAAAAAAA"

Może chodziło o to, że i kierowca w środku zaplombowany :roll:
Szybko by do OC wewnętrznego dojechał jak by go przypiliło za potrzebą :D

Anonymous napisał:
Z Dorohuska napisał:

Może chodziło o to, że i kierowca w środku zaplombowany :roll:
Szybko by do OC wewnętrznego dojechał jak by go przypiliło za potrzebą :D

MYŚLĘ ŻE SAM DOMINIK NIE WIE O CZYM MÓWIŁ I O CO MU CHODZIŁO
ALE MAMY SZEFA

celnicy z Unii na polskiej granicy

Unia przysle celnikow z Unii na polska granicy - tak super pomysl a zakwateruja ich w przygranicznym Sheratonie:)

Właśnie w polsacie widziałem Tuska, który mówił o powołaniu sztabu kryzysowego.Sztab ma dziś w nocy podjąć decyzję o sposobie udrożnienia przejść na wschodzie innymi metodami jak dotychczas.
ZABRZMIAŁO JAK GROŻBA!!!! :twisted:

Tusk z oczami na wierzchu przebąkiwał coś o zespole kryzysowym który ma opracować uwaga alternatywną metodę udrożnienia granic

Pewnie przyjedzie wojsko podniesie szlabany i jak w 90 roku na zachodzie zrobią przez 3 godziny WOLNY PRZEJAZD :-)

Teraz to sie zrobi bój na śmierc i zycie :-)

Słyszałem Tuska - to pewnie to samo co kompletnie zaplombowany TIR. Znowu straszą .... czekamy na panów z SG , jeżeli premier myśli że odprawa celna to to samo co paszportowa to gratuluję doradców.

PS. Może do otwierania szlabanów wezmą dziadków z parkingów strzeżonych :lol:

A słyszeliście o pomyśle, żeby zastosować metodę Reagana i wszystkich celników zwolnić ???
Ale mamy mądrych redaktorów w Polsce...

Back
Do góry