RADIO, PRASA, TV, PORTALE INTERNETOWE, INNE MEDIA.

Jesteśmy głupolami-każdy protest ma swój koniec-nasz miał koniec w momencie jego zauważenia w piątek dzisiaj jest niedziela-cała banda związkowców ma w dupie cło-przez trzy dni nie potrafili dotrze do mf-u-k-wa celnicy maja rodziny,kredyty-życie-tak dużo ugraliśmy-a związki nas trak zwodza już każdy to mówi-rząd społeczęństwo,SG,-nie widzicie tego-WRACAJCIE DO ROBOTY

olo 3 napisał:
Jesteśmy głupolami-każdy protest ma swój koniec-nasz miał koniec w momencie jego zauważenia w piątek dzisiaj jest niedziela-cała banda związkowców ma w dupie cło-przez trzy dni nie potrafili dotrze do mf-u-k-wa celnicy maja rodziny,kredyty-życie-tak dużo ugraliśmy-a związki nas trak zwodza już każdy to mówi-rząd społeczęństwo,SG,-nie widzicie tego-WRACAJCIE DO ROBOTY

a KONKRETNIE co ugralismy?

OLO 3

jednak naczelnik, dbający o dobro, ale swoje. Przepraszam. Dupka się nie spociła. Wrócił cały osrany :wink:

olo 3 napisał:
podpalili stołek ..... pod tłustym dupskiem w wawie ?? :lol: :lol: :lol:

nie, nie wracamy, to co mówią media mają na celu nas zniechęcić przez właśnie takie gadanie, celowo nie podają,że stoją urzędy wewnętrzne,że celnicy wewnątrz karju też się solidaryzują z nami, to jest nasza wspólna wsprawa! nie możemy odpuścić jeżeli się poddamy skończy się sen o normalnym życiu, normalnej pracy i godziwej płacy.

sprawa mnie nie dotyczy, czytam co piszecie i patrząc obiektywnie odnosze wrażenie że olo3 to ktoś z dyrekcji :roll:

chca nas zastraszyc i ugasic nasz protest oni tak samo sa na forum jak my i widza ze zaczynamy sie dzelic im o to chodzi nie dajmy sie .

Oczywiście, że celowo nie mówią, że stoi baza kontenerowa w Gdyni, OC wewntrzne, UC wewnętrzne, stałe nadzory. Tam tez puszczą Straz Graniczną? A może ogłoszą stan wyjątkowy? Deklaracje akcyzowe także Straz Graniczna. NIe rozśmieszaj mnie OLO 3. Jesteś z kadry kierowniczej ze ściany wschodniej i juz straciłeś (zapracowałeś na to sumiennie) swój stołek, ale jeszcze o tym nie wiesz :lol:

Prawda jest taka że nic nie mówią o UC wewnętrznych , o granicy morskiej też cicho i dziwnym trafem nagle jacyś Niemcy maja przyjechać. Pan Boni dał nam czas do namysłu? Nie, dali sobie czas do kombinowania !! Teraz nagle w niedzielę wieczorem grad nowych wiadomości ---- przecież to zaplanowali aby nas zmiękczyć.

olo 3, prowokatorz przestań podpuszczać ludzi. To, że protest trzeba zakończyć najszybciej jak się tylko da wie każdy. Dla nikogo z nas nie jest to komfortowa sytuacja. Dlatego popieram propozycję w tym roku 500 zł w 2009- 500 zł, w 2010- 500 zł+ dopisanie nas do ustawy o zaopatrzeniu emerytalnym służb mundurowych.

koledzy ze wschodu -szacuneczek

[przeczytałem taki post "komunikat sprawdzony-koledzy i koleżaniki ze wschodniej granicy-dzisiaj na spotkaniu premiera i viceprepiera odpowiedzialnego za MSWi A padło nastepujące ustalenie-SG przejmuje nasze obowiązki w zakresie odpraw towarowych w związku z nadzwyczajna sytuacja w kraju-częsc celników obs ługuje systemy informatyczne SG obsługuje rewizje plomby itp-dadza radę-dodatkowo padło kolejne stwierdzenie chcieliśmy sie z nimi dogadac ale z kim mieliśmy rozmawiac-to informacja bezpośrednio od jednego komendanta oddziału SG-który jest za nami ale stwierdził zw przeginamy pałe-tak tez podchodzi do tego rząd-wczoraj prosiłem pokażmy ze jesteśmy służbą dajmy ludziom społeczeństwu sygnał do wsółpracy-zostałem wyzwany od najgorszych-no to dzisiaj szukajcie innej pracy przez kogo przez fołtę smolińska i siwego-szukaliście guru-to był nasz protest a my spieprzyliśmy-k-wa ludzie dlaczego nie ma w was zdrowego rozsądku tyko pęd ow"

i mam pytanie co na to unia już to widze SG przy odprawach dziś a jutro prokurator powodzenia .
nie wiem kto odważy się podjąć taką decyzję dziś aby jutro stanąć przed trybunałem dziś widząc tuska dziwię się mu sam mówił o irlandii

Posłuchajcie, rząd może i spróbuje takich rozwiązań,może nie na długo, ale zechce pokazać nam, że się przed naszymi żadaniami nie ugną. Uważam, że jutro należy sie z nimi dogadać, a najważniejsze jest to, aby tam byli razem Siwy i Fołta ze swoja bandą, jako PB , które jest w sporze zbiorowym z dyr.IC. I mam nadzieję, że jutro to wszystko się zakończy, bo możemy na tym tylko stracić i proszę Was Szanowni Koledzy i Koleżanki nie ubliżajmy tym, którzy mają odmienne zdanie od nas, bo forum jest po to, aby na nim rozmawiać i wymieniać swoje poglądy!!!!!! pozdrawiam!!!!!!!!!! OGLĄDAJCIE TVN 24 TERAZ PROSTO Z POLSKI Z DOROHUSKA

Jak się ugniemy to wszystko stracimy. Rozwiąrzą SC, SG przejmie za pół roku nasze kompetencje a prokurator nas powyjmuje za fikcyjne sprawy sprzed 5 lat.

cool napisał:
Posłuchajcie, rząd może i spróbuje takich rozwiązań,może nie na długo, ale zechce pokazać nam, że się przed naszymi żadaniami nie ugną. Uważam, że jutro należy sie z nimi dogadać, a najważniejsze jest to, aby tam byli razem Siwy i Fołta ze swoja bandą, jako PB , które jest w sporze zbiorowym z dyr.IC. I mam nadzieję, że jutro to wszystko się zakończy, bo możemy na tym tylko stracić i proszę Was Szanowni Koledzy i Koleżanki nie ubliżajmy tym, którzy mają odmienne zdanie od nas, bo forum jest po to, aby na nim rozmawiać i wymieniać swoje poglądy!!!!!! pozdrawiam!!!!!!!!!! OGLĄDAJCIE TVN 24 TERAZ PROSTO Z POLSKI Z DOROHUSKA

niech dadza GWARANCJE zmian i to wszystko skonczy sie samo. czemu tusk sie tak boi powiedziec: "gwarantuję"?

Back
Do góry