M
mariowawa
Gość
slawomir.siwy napisał:Napisano powyżej dużo postów i praktycznie tylko jeden zawiera pytanie.
Jest to jak mniemam pytanie retoryczne.
Proszę w tym topicu nie zmieniać tematu i nie wdawać się w zbyteczne dyskusje. Proszę wyłacznie o zadawanie konkretnych PYTAŃ.
Jak zakładałem ten temat, to wydawało mi się, że większość pytań będzie dotyczyło interpretacji przepisów prawa dot. warunków służby. liczę na to, że to się jeszcze zmieni.
jeszcze raz ja .
Panie Siwy ponawiam swoje pytanie i żądam szczegółowej i konkretnej odpowiedzi- Czy w dobie kiedy wszyscy na około chcą i dostają to co chcą , np. w dniu dzisiejszym policja- dalej zamierzacie siedzieć cicho i czekać na tzw. niech się dzieje wola nieba czy podejmiecie w końcu decyzje , która doprowadzi do konkretnego efektu.
Proponuje powielić pomysł policji- cZyli albo idziemy wszyscy oddać krew albo bierzemy i tu nacisk na WSZYSCY urlopy na żądanie lub opieke.
Naprawde dwa , trzy dni zastoju doprowadzi do takich strat , że może w końcu RZĄD RP zacznie traktować nas poważnie a nie ciągle obiecywać za pośrednictwem P. Banasia dziwne zmiany na korzyść tylko nie naszą.