Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie_celnik napisał:jakimś cudem uzyskałem tytuł experta...
/S. Siwy/Przewodnicząca moim zdaniem nie powinna w ogóle kandydować, a KW powinno odejść - ale niekoniecznie całe.
Przypadkowa reelekcja przewodniczącej IF byłaby niezrozumiała dla ogromnej większości celników.
/Radykał/A nieprzypadkowa reelekcja przewodniczącej Iwony Fołty ośmieszyłaby cały celniczy ruch związkowy w skali grupy
zawodowej i kraju. Butę i arogancję należy piętnować, a nie nagradzać. A skrajną megalomanię należy leczyć.
Jeśli Federacja ma przybrać nowy wizerunek i stać się skutecznym partnerem do rozmów z władzą, Komitet
Wykonawczy poleceń Fołty należy rozwiązać, a członków dożywotnio usunąć z organizacji z piętnem szkodnika
zwiazkowego.
Miałem nadzieję, że ludzie co do zasady są reformowalni, że zmieniają poglądy - myliłem się, bo jak dzisiaj widzę niektórzy nie potrafią i jak już zdążyłem się przekonać są wyjątki od tej regułyDzieki mądremu wyborowi Rady Federacji (S. Siwy po Zjeździe)
Chce Kolega Siwy jeszcze bliżej?Według naszej wiedzy decyzję o wykluczeniu wiceprzewodniczącego z delegacji podjęła arbitralnie I. Fołta wbrew woli Komitetu Wykonawczego. Kol.Margas znając wolę Komitetu udał się do Warszawy, lecz do Ministerstwa Finansów (miejsca spotkania z Szefem S.C.) nie został wpuszczony!!
Proszę coś bliżej bo nie wiem o co chodzi.