Tores
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 5
Bravo tyTeż mam pozytywny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bravo tyTeż mam pozytywny
Egzamin z języka jest i nie ma, że boli chyba że masz odpowiedni certyfikat potwierdzający znajomość... nie ważne czy Ci potrzebny ten język w codziennej pracy czy nie, zdać trzeba... co do nauki..Umiesz liczyć licz na siebie... kursy językowe o ile są to dla wybranych i nie pytaj jakie są kryteria żeby się na taki kurs załapać, bo tego najstarsi górale nie wiedzą... Co do zwrotu kosztów.. też licz na siebie i własne finanse... powodzenia!Panowie, po służbie przygotowawczej jest egzamin z języka obcego tak? A w czasie trwania służby przygotowawczej można liczyć na jakiś kurs z języka? Czy ogarnąć trzeba to we własnym zakresie? A jeśli samemu zapisze się do szkoły językowej to czy można liczyć na zwrot kosztów ?
Dołączam się z pytaniem??Witam.
Chcialbym zapytać jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? Jutro mam a chcialbym wiedziec jakich pytan sie spodziewać, czego unikać itp
To pewnie zależy od komisji i chyba od komórki do jakiej aplikujesz.... ja dostałam na wejściu 5 pytań na kartce, nad odpowiedzią mogłam chwilę się zastanowić i od tego zaczęłam.. pytania były: dlaczego chcę tu pracować? Co bym zrobiła w sytuacji kiedy kolega prosi mnie o pomoc po raz kolejny a ja mam dużo swojej pracy? Czy byłam kiedyś w sytuacji kiedy na poczekaniu musiałam przygotować i zaprezentować coś nad czym dopiero zaczęłam pracować? I Coś o swoich wadach i zaletach. Po tej prezentacji miałam jeszcze pytania o dodatkowe uprawnienia, które posiadam, o dojazdy i oczywiście ile bym chciała zarabiać..Dołączam się z pytaniem??
Witam.
Chcialbym zapytać jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? Jutro mam a chcialbym wiedziec jakich pytan sie spodziewać, czego unikać itp
Powodzenia i daj znac jak było, o co pytali itpd.Daj jutro koniecznie znać jak było, jakie pytania itd
Dzięki bardzo pomocne pytaniaTo pewnie zależy od komisji i chyba od komórki do jakiej aplikujesz.... ja dostałam na wejściu 5 pytań na kartce, nad odpowiedzią mogłam chwilę się zastanowić i od tego zaczęłam.. pytania były: dlaczego chcę tu pracować? Co bym zrobiła w sytuacji kiedy kolega prosi mnie o pomoc po raz kolejny a ja mam dużo swojej pracy? Czy byłam kiedyś w sytuacji kiedy na poczekaniu musiałam przygotować i zaprezentować coś nad czym dopiero zaczęłam pracować? I Coś o swoich wadach i zaletach. Po tej prezentacji miałam jeszcze pytania o dodatkowe uprawnienia, które posiadam, o dojazdy i oczywiście ile bym chciała zarabiać..
PowodzeniaDzięki bardzo pomocne pytania
Miałeś już rozmowę?Dzięki bardzo pomocne pytania
Jak po rozmowie ?Witam.
A jak Twoje odczucia po rozmowie ? Jak atmosfera? Ile trwała rozmowa i czy mimo wyznaczonej godziny, było dużo osób? pytam, bo sama mam rozmowę lada dzień.Pytania typu
-Dlaczego chcesz pracować w KAS
-Dlaczego KAS a nie inna sluzba
-Musialem podac jedną stresujaca sytuacje z zycia zawodowego i jakie towarzyszyły mi emocje
-Co bym zrobil gdyby pracodawca oskarżył mjie ze zle wykonuje obowiązki a wiem ze jest inaczej
A jak Twoje odczucia po rozmowie ? Jak atmosfera? Ile trwała rozmowa i czy mimo wyznaczonej godziny, było dużo osób? pytam, bo sama mam rozmowę lada dzień.
Dzięki za info to co, teraz przed Toba pewnie komisja lekarska? PowodzeniaKomisja fajna.. W miare przyjazna wbrew pozorom.. Ja siedzialem około 30 minut u nich.. Każdy ma wyznaczoną godzinę wiec raczej nikogo nie bedzie z Toba.
Witam was, a jak testy wygladaja? jakie pyt byly?