Wielu celników zwracało się do mnie z propozycją PIKIETY, stąd ten pomysł. Proszę raz jeszcze nie pisać głupot.
Zgadzam się na manifestacje na drogach dojazdowych do przejść granicznych. Poprosimy :wink: bezrobotnych, aby przechodzili przez pasy, a my będziemy stali z boku i medialnie nagłaśniali nasze postulaty.
Proszę w takim razie o zgłoszenia ze wskazaniem w jakiej formie pikiety wolałbyś wziąć udział.
Szanowni Celnicy. Uszanujcie wolę wielu z nas, którzy zaproponowali pikietę MF i nie piszcie w tym tonie. Ja uszanowałem propozycję foromowiczów, którzy chcą blokować drogi dojazdowe do przejść granicznych. Proszę o takie zgłoszenia.
W chwili obecnej potrzeba nam jedności. Nie piszcie w tym tonie, bo niepotrzebnie szkodzicie sprawie. Zróbciue raczej wszystko, aby ruszyć inne ZZ i komórki organizacyjne.
Ubolewam nad tym, że zryw po raz kolejny nie jest skoordynowany. Postanowiłem jednak wesprzeć go na ile tylko mogę, dlatego proszę stonujcie trochę słowa nieuzasadnionej krytyki.
Podkreślę raz jeszcze. PIKIETA nie przeszkadza w żaden sposób podejmowanym obecnie działaniom, które oczywiście są podstawą i głównym środkiem do celu. Robimy wszystko, aby zaangażować inne ZZ.