Protest w Warszawie - PIKIETA MF w dniu 31.01.2008r.

G

Guest

Gość
Wiem, że Warszawiacy tez czytaja forum.
Pytanie, czy ktos moze skoordynowac jakos celnikow np oddzialow towarowych,aby po prostu przystopowali z norma 70 sadow?:)

Informacja od moderatora:

Dzisiaj jest 22.01. Proszę o zgłoszenia osób chętnych do przyjazdu na PIKIETĘ pod MF. Oczywiście będą mogły przyjechać osoby, które nie zdążą się zgłosić. Muszę jednak zrobić rozeznanie.
Jeszcze dzisiaj wyślę taki apel do ZZ i Federacji. Robimy też wszystko z Opola, aby pobudzić do działania KW Federacji.
Przepraszam za tak odległy termin, ale muszę rozeznać zainteresowanie, gdyż nie mogę organizować pikiety w ciemno.

Proszę o zgłoszenie akcesu do dnia 25.01. do godziny 14-tej. Jeżeli będzie chętnych kilkuset funkcjonariuszy, zrobimy PIKIETĘ w dniu 31.01.2008r. pod hasłem - no właśnie jakim? Proszę o propozycje.

Kontaktowałem się z Urzędem Miasta Stołecznego Warszawy i poprosili o te 4 do 5-u dni od czasu zawiadomienia, choć ustawowo mamy 3 dni, ale niech tam.
Proszę o zgłoszenia na maila slawomir.siwy@celnicy.pl lub tel. 668-438-041

Panie Sławku, kiedy organizowany będzie protest pod MF !!!!
Potrafił Pan zebrać ludzi na Sejm i Senat !!!!
Podobno jest wielu chętnych, ale trzeba to skoordynować !!!!!!

Jeżeli Pan się nie wypowie w tej kwestii radzę usunąć się z " celniczego " życia publicznego.

Pozdrawiam.

Jestem za

Pójdę pod MF. Gwiżdże na Związki które istnieją tylko na papierze. Jak ma który jakiego obrzyna ta ja chętnie. Lista do odstrzału palantów odpowiedzialnych za tą sytuację w cle i całej administracji jest dłuuuuuuga. Nie wiem czy amunicji w magazynach wystarczy. JESTEM Z WARSZAWY. Ale znam tutejszą mentalność. Dlatego przyznaję JESTEśMY śWINIE. Ruszymy na szarym końcu.

Marsz na parlament ?

Gadacie ze Sławkiem o proteście pod parlamentem ??!! To tak jakbyście ze mną chcieli pogadać o sposobie wydobycia i rafinacji ropy. Niech KTOŚ z nas to zorganizuje. Jest wielu takich którzy siedzą tu dłuuuugo są znani i budzą choć trochę zaufania. Takie coś ma większe szanse. Ja w to wchodzę. PAMIĘTAJCIE kupą mości panowie KUPĄ. Inaczej WIELKIE G.....

Dzisiaj jest 22.01. Proszę o zgłoszenia osób chętnych do przyjazdu na PIKIETĘ pod MF. Oczywiście będą mogły przyjechać osoby, które nie zdążą się zgłosić. Muszę jednak zrobić rozeznanie.
Jeszcze dzisiaj wyślę taki apel do ZZ i Federacji. Robimy też wszystko z Opola, aby pobudzić do działania KW Federacji.
Przepraszam za tak odległy termin, ale muszę rozeznać zainteresowanie, gdyż nie mogę organizować pikiety w ciemno.

Proszę o zgłoszenie akcesu do dnia 25.01. do godziny 14-tej. Jeżeli będzie chętnych kilkuset funkcjonariuszy, zrobimy PIKIETĘ w dniu 31.01.2008r. pod hasłem - no właśnie jakim? Proszę o propozycje.

Kontaktowałem się z Urzędem Miasta Stołecznego Warszawy i poprosili o te 4 do 5-u dni od czasu zawiadomienia, choć ustawowo mamy 3 dni, ale niech tam.
Proszę o zgłoszenia na maila slawomir.siwy@celnicy.pl lub tel. 668-438-041

Protest

Witam
A może lepiej zablokować Okęcie ???? A nie MF to i tak nic nie da.Ale jawny protest na hali odlotów i blokada stanowisk odpraw pasażerskich.

Jak stanie cala gospodarka to pikieta nie będzie potrzebna. Najważniejsze nie dać się zastraszyć, L-4, ale to wszyscy - najlepszą pikietą. Będą wtedy mówić tylko o celnikach a nie o l(z całym szacunkiem) ekarzach, pielęgniarkach czy nauczycielach. Kilka dni zastoju i zobaczycie!!!!!! ale warunek- L-4

Zresztą jak z nami się nie będą liczyć (a w koncu ok. 4o% budżetu to nasz zasługa) to dla tamtych też na nic nie wystarczy, bo kasę chyba bedą musieli dodrukować :?

Siwy co ty k..wa z tą pikietą pod MF ,tu jest potrzebna, blokada Okęcia,Dorohuska portów Gdyni i Gdańska żeby ktoś nas wreszcie usłyszał. Siwy kto Cię zastrasza, to w twojej sprawie trzeba zawiadomić prokuraturę.

Back
Do góry