Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie są celnicy gdzie Wnuczek gdzie Kasia,dołączcie do mnie , pozdrawiam.
To smutne co piszesz. Nie rozumiem Koleżanek i Kolegów na co ONI liczą? NIKT za NAS nic nie załatwi. Tylko w jedności i ilości siła. Czyżby było im tak dobrze. Wątpię .
Może przestać siać defetyzm? Jeszcze niedawno była mowa, że potrzeba sygnału od góry a wszyscy rusza. Teraz jest plan protestu a tu co... Sławek każdemu z osobna nie wytłumaczy... Proszę zamiast biadolic tlumaczcie itd itp zawsze myślałam, że w SC pracują mądrzy ludzie więc wierzę, że wszyscy zrozumieją i protest będzie taki jaki wszyscy byśmy sobie życzyli, czyli z przytupem.
... Ludzie ogarnijcie się jeśli teraz nie wywalczymy czegos dla naszej służby to już nigdy. Jeśli nie chcecie zrobić tego dla siebie samych to zróbcie to dla swoich rodzin żon mężów dzieci...Innym się udało to i nam się uda tylko musimy sami o to zawalczyć.
Wlasnie to mnie zastanawia czemu ludzie wolą puste obietnice niż pewność? Dziś nie mamy nic zagwarantowane a nawet jezeli ktoś coś dostanie to zabiorą mu z innej puli i wyjdzie na zero (zmiana regulaminu nagród, 3%; dodatki kontrolerskie itp). Radzę obudzić się i przestać żyć marzeniami i tym, że ktoś coś zrobi za nas. Jeżeli chcemy coś mieć to teraz jest pora to wywalczyć.Czemu tak się dzieje że wszystkich namawiamy na wstąpienie do naszego związku celnicy.pl A tu nagle licznik maleje. Ludzie ogarnijcie się jeśli teraz nie wywalczymy czegos dla naszej służby to już nigdy. Jeśli nie chcecie zrobić tego dla siebie samych to zróbcie to dla swoich rodzin żon mężów dzieci. Jestem w tej służbie 25 lat różnie mnie traktowano ale się nie poddaje. Nie liczcie na żadne podwyżki. Innym się udało to i nam się uda tylko musimy sami o to zawalczyć.
Oc Koroszczyn kolejka już na obwodnicy z km na pewno... może warto tego nie zmarnować.......... łącznie pewnie z 5 km jest........