Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Problem polega na tym, że jesteśmy w MF, a nie w MSWiA, że jesteśmy służbą celno-skarbową którą społeczeństwo nie kojarzy, a nie POLICJĄ FINANSOWĄ.
Moim zdaniem naszym głównym postulatem powinno być włączenie SCS do resortu MSWiA i pełne zrównanie z w zakresie wynagrodzeń, podwyżek, zasad emerytalnych i zwolnień lekarskich z Policją!
SCS powinna kategorycznie odciąć się od rozmów z Banasiem, które do niczego nie doprowadziły i jestem pewny że nie doprowadzą!
No miałem czekać na 21, ale coś mnie dzisiaj zemdliło jak poczytałem te wymyślone naprędce bzdety od fasadowego związku na S. Może to jelitówka, trzeba iść do lekarza.
19.11 skarbowość trzyma linię!
Yogi... daj sobie spokoj... tyle
Problem polega na tym, że jesteśmy w MF, a nie w MSWiA, że jesteśmy służbą celno-skarbową którą społeczeństwo nie kojarzy, a nie POLICJĄ FINANSOWĄ.
Moim zdaniem naszym głównym postulatem powinno być włączenie SCS do resortu MSWiA i pełne zrównanie z w zakresie wynagrodzeń, podwyżek, zasad emerytalnych i zwolnień lekarskich z Policją!
SCS powinna kategorycznie odciąć się od rozmów z Banasiem, które do niczego nie doprowadziły i jestem pewny że nie doprowadzą!
Czołem ...
Zapewniam Cię, że to co sugerujesz już się dzieje.
Jak słusznie zauważyłeś, mamy teraz "gorący" czas, w którym
musimy skupić się na JEDNYM priorytecie ZDROWIU - co nie
oznacza bagatelizowania wspomnianej przez Ciebie kwestii.
Najbliższe kilkadziesiąt godzin, nic innego - wyłącznie TRZYMAMY LINIĘ ...