gburek1234
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 442
Od tygodnia przychodzę do pracy coraz mocniej schorowany. Chyba lepiej zadbać o zdrowie i przestać przychodzić aby nie zarażać innych.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czesc. Jako skarbowiec kibicuje Wam z calego serca. Jednak ostrzegam, nie liczcie na realne wsparcie solidarnosci. Probowalem poruszyc temat protestu i koniecznosci dbania o zdrowie na forum skarbowcy. Jednak posty moje dziwnie znikaja. Ten ZZ potrafi tylko pisac pisma. Co gorsza u nas tez jest juz spora wola podleczenia sie, ale brak wsparcia ze strony najwiekszego ZZ przeraza. Powodzenia!
Stanowisko MF to jawna dyskryminacja Funkcjonariuszy SC-S.
Przylaczam sie Cat... Wychodze i wychodzilem z zalozenia, ze wspolnie znajdujemy sie w tym bajzlu i wspolnie powinnismy dzialac... Inaczej mb i jego przydupasy beda Nas dzielic...
Skoro wg MF nie mozna roznicowac funkcjonariuszy i pracownikow KAS pod wzgledem zarobkow to moze niech wszyscy beda funkcjonariuszami? I rusza tylki zza biurek, pracuja w nocy, z bronia itd.
no to mamy jasną sytuację. MF nie da nic. Możemy sobie teraz pobiadolić, pokłócić się albo jakiś "pożyteczny idiota" poczuje potrzebę powiadomienia wszystkich, że on jest za akcją ale nie widzi jej sensu i szans. Druga możliwość to zacząć coś robić. Uważam, że trzeba nadal rozsyłać do wszystkich wiadomości sms lub maile o gotowości protestacyjnej oraz wznowić burzę mózgów jak możemy protestować. Samo to już de facto zaczęłoby akcję, bo przecież bluff, groźba, stworzenie niepewności to też formy walki. Pomysły nie muszą być doskonałe i 100% realne.
ja mam np propozycję, żeby zrobić na granicy oddawanie krwi, wezwać autobus a wcześniej wywiesić informację dla podróżnych, że tego dnia mogą się pojawić trudności ze względu na masowe oddawanie krwi. To bluff, groźba, czy realna walka?
proszę o inne pomysły.