Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mapa procentowa wylogowanych. Kilka województw lubi swoje położenie widocznie
lubelskie tez Polska B i pięknie się pokazało, aż mnie duma roznosi bom stąd właśnieŚwiętokrzyskie i Podkarpackie jak sami o sobie mówią Polska B
Potwierdziło się
Też jestem zadowolony z wynikulubelskie tez Polska B i pięknie się pokazało, aż mnie duma roznosi bom stąd właśnie
Ja teżTeż jestem zadowolony z wyniku
Zaraz tam dokopało. Z łódzkim tylko o włos...Ale i tak śląskie dokopało wszystkim .
Lubelskie może i zaliczane jest do Polski B, ale jest też sporo inteligencji, która na takim pisie się poznała, natomiast w rejonach o mniejszej zabudowie, jednak jeszcze mamy średniowiecze mentalne (ksiądz i pan rządzą), dlatego tym większy szacunek należy tym, co się w tak niesprzyjającym środowisku odważyli postawić.lubelskie tez Polska B i pięknie się pokazało, aż mnie duma roznosi bom stąd właśnie
nie ma na co czekać...tak naprawdę to jest czas tylko do połowy czerwcaCzekamy na informacje kiedy i w jakiej formie zaczynamy protest. Oby szybko.
Chaotycznie nie ma sensu działać. Konkretny termin i forma.nie ma na co czekać...tak naprawdę to jest czas tylko do połowy czerwca