Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wpis z-cy Red. Naczelnego DGP nie dziwi mnie ani trochę.
Niedawno wysłałem maila do redakcji, że chciałbym wypowiedzieć się do DGP na temat tego co mówi SSC, w ostatnim artykule w kontekście EURO 2012. Opinia publiczna wszak ma prawo do pełnej informacji. Wczesniej pisałem też o zawiadomieniu Prokuratora Generalnego o funkcjonowaniu granicy.
Zamiast artykułu i przedstawienia opinii publicznej zdania Funkcjonariuszy mamy ww. notkę.
Jeszcze parę lat temu DGP samo zaczepiało mnie wielokrotnie, aby wypowiedzieć się na temat tego co dzieje się w Służbie Celnej. Były to dość częste maile do mnie z redakcji.
Od jakiegoś czasu trzeba mocno nacisnąć, aby dostać 2500 znaków. Za to MF miewa artykuły na dwie strony.
Często spotykam się z milczeniem redakcji, mimo iż informuję, że dany artykuł nie zawiera prawdy.
Kiedyś było odwrotnie. Jakiś czas temu doszło do tych zmian.
Wnioski każdy wyciągnie sam.
dobrze, że nam to wytłumaczyłeś (rozporządzenie jest na tyle czytelne, że nie wymaga interpretacji) a teraz wydedukuj dlaczego to w tym miejscu umieściłem
Wiesz, co - nie jestem tak inteligentny jak Ty, więc poproszę ładnie Ciebie o wytłumaczenie.
czyżbyś miał wiedzę z wyższego poziomu decyzyjnego?
Przepraszam, czy można już się śmiać ?UCHWAŁA nr 9/2012 ...
od razu oficjer? jak po wartościowaniu: z postu na post e-ficerTak Jażem oficjer.
od razu oficjer? jak po wartościowaniu: z postu na post e-ficer
PS Przepraszam Przewodniczącego, wiem, że w międzyczasie pojawiła się uchwała zarządu związku i juz będzie tylko na temat.