Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Słyszałem dzisiaj tuska w sejmie, normalnie rzygać mi się chciało. Ten gość doprowadza mnie do szału. Nasz protest trwa i będzie trwał. Nie będzie donek pluł nam w twarz.
Plan jest prosty.
My służymy tak jak ślubowaliśmy.
Część kadry, na co wpływu nie mamy, ułatwia przemyt.
Dziś rekomenduję Zarządowi ZZ Celnicy PL zawiadomienie o sytuacji odpowiednie organy i służby.
Nie patrzcie na kolejki, bo te są po prostu eliminowane poprzez zniesienie jakiejkolwiek kontroli na zewnętrznej granicy UE, choć i tak występują.
My po prostu pracujmy normalnie, bo przecież ślubowalismy służyć Ojczyźnie, a nie takim praktykom.
Ps. Dostałem nawet sygnał, że kierownik zmiany szarpał Funkcjonariuszkę kiedy ta normalnie, rzetelnie wykonywała obowiązki służbowe.
Wygramy, bo to my przestrzegamy prawa. Oni je łamią.
Jezeli patrzysz na kamerki to nie siej zamętu, kamerki sa ustawione przed przejsciem a tam nie decyduja (przepuszczają) funkcjonariusze celni tylko SG, nic dziwnego, ze pismaki nas nie odróżniają skoro sami celnicy maja z tym kłopotWłaśnie przed chwilą widziałem jak w Medyce przepuszczono 8 osobówek. Mam nadzieję, że monitoring jest nagrywany i materiały z nagrań będą mogły trafić w razie czego do odpowiednich służb (np. niezależnej od rządu prokuratury).
Jezeli patrzysz na kamerki to nie siej zamętu, kamerki sa ustawione przed przejsciem a tam nie decyduja (przepuszczają) funkcjonariusze celni tylko SG, nic dziwnego, ze pismaki nas nie odróżniają skoro sami celnicy maja z tym kłopot