Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bez komentarza..... teraz wydrukuj to i leć do swego przełożonego, że jesteś za tym żeby protestu nie było...
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych celników.
Chcesz KAS-u? bo do tego będziemy wtedy dążyć, jak nas wrzucą pod skarbówkę, to dopiero zobaczysz jak będą nas traktować, jak ludzi z GUC-u w MF...
Hahahaha Pedro .... coś tam, coś tam, bo nie pamiętam Twojego całego nicka
Kolumny rządowe żądają od Nas i SG "specjalnego traktowania", to może udało Ci się zabrać z nimi" Hahaha
"Krówko", nie przejmuj się tymi "prowokacjami"!
Jak rząd (Donek) nie spełni danych obietnic, to jestem ciekaw jak "Pedro" będzie podróżował od 07.06.2012r!!!!
Pewnie też się Nam o tym na forum pochwali
skoro nie mam przywilejów mundurowych mogę być cywilem... a nie cieciem granicznym
Podejrzewam, że będę podróżował normalnie,zielonym pasem bez czekania.Jadę jutro to wam powiem jak wygląda sytuacja.Według mnie wasz zwiazek z tym Panem Siwym na czele nie wiem za co dziękuje Dorohuskowi.Związki tak jak i w moim zakładzie naginają rzeczywistosc by mieć wiecej członków.Też nie chcę pracować do śmierci i nikomu nie życzę.Nawet wam!I proszę nie kłamać o żadnym proteście celników w lubelskim!Protestuje to z tego co widzę jedynie Solidarność w Warszawie, gdzie posłowie przez płot muszą skakać.
o dzieki. na stronie ic wylaczyli podglad na wyjazd.