To nie ja zacząłem od wycieczek osobistych i wyzywania innych od "gołębia-egocentryka".
Ja będę!. Mam nadzieję, że
@Lord Vader @bolo1999 i
@soldat będą na drugim końcu tej pikiety.
EDIT: o ile w ogóle wezmą udział, bo do tej pory twierdzili, że pisanie pism i branie wolnego jest w pełni wystarczające.
Odwal się w końcu od nas zakompleksiony dzieciaku!
Zdaje się, że nie pamiętasz, na jakie TWOJE bzdurne, malkontenckie, anty-środowiskowe, anty-związkowe i generalnie
wrogie, a często wulgarne komentarze, powstało określenie gołębia-egocentryka. Paskudziłeś na Forum gorzej od gołębi, wyzywając kogo popadnie i naigrywając się z każdego, kto miał inne zdanie od ciebie (łącznie z Zarządem).
Lepiej znajdź i przytocz tu moje twierdzenia, że jakieś pisanie jest wystarczające, bo było wręcz przeciwnie, na co Zarząd się nawet wielokrotnie oburzał. Jeśli znajdziesz coś o "wystarczającym pisaniu", niezwłocznie odszczekam swoje słowa, ale jeśli nie, to ty masz wszystko odszczekać!
Jasne, że nie może ci się pomieścić w główce, iż "akcja"
15.05.2025 była zamierzonym przez Zarząd preludium do manifestacji
28.05.2025, by zdążyć jeszcze w maju skonstruować plan, uzyskać zgody i porozumieć się z innymi związkami.
ps
Uprzejmie proszę pozostałych użytkowników o wybaczenie niniejszego wpisu - pozornie nie w temacie - gdyż jestem przekonany, że każdy powinien być świadomy "chorągiewkowania", fałszu, grubiaństwa i interesowności jego adresata, dotychczas torpedującego wszelkie inicjatywy niezgodne z jego interesem czy kpiącego z wszystkich pomysłów pozostałych użytkowników lub Zarządu tylko dlatego, że nie były jego ...