Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nowelizacja ustawy wprowadzającej Kas zniósła wartościowanie stanowisk funkcjonariuszy, tak więc w obecnym stanie prawnym nie ma mowy o wartościowania czy też przewartosciowaniu.
Czyli eksperci z za biurek wygrali
Niestety, konkluzja prawidłowa!
Macie na myśli tych, którzy nie są "prawdziwymi" celnikami, takim jak Wy?
Nie są, bo teraz siedzą za biurkiem? A to, że wcześniej kilkanaście lat stali na granicy, to się przecież nie liczy...
Macie na myśli tych, którzy nie są "prawdziwymi" celnikami, takim jak Wy?
Nie są, bo teraz siedzą za biurkiem? A to, że wcześniej kilkanaście lat stali na granicy, to się przecież nie liczy...
Nie Leszku! Nikt tu nie pisał o WSZYSTKICH ekspertach.
Ja mam na myśli np. takich, którzy tuż, tuż przed "wartościowaniem stanowisk",
"załatwili" sobie - od dawna MOJE stanowisko, mnie wykopując do śmietnika (Dozoru).
Starajmy się odnajdywać wpierw "ludzki" kontekst wypowiedzi, wypływający częściej z żalu
aniżeli z zawiści. Może coraz rzadziej, ale między nami są jeszcze Ludzie - nie tylko bestie ...
Czy ja dobrze zrozumialem ,,ludzki kontekst wypowiedzi'', że Dozór to dla kolegi ,,śmietnik''? Bo tak się składa ze pracuje w dozorze (śmietniku..?).Nie Leszku! Nikt tu nie pisał o WSZYSTKICH ekspertach.
Ja mam na myśli np. takich, którzy tuż, tuż przed "wartościowaniem stanowisk",
"załatwili" sobie - od dawna MOJE stanowisko, mnie wykopując do śmietnika (Dozoru).
Starajmy się odnajdywać wpierw "ludzki" kontekst wypowiedzi, wypływający częściej z żalu
aniżeli z zawiści. Może coraz rzadziej, ale między nami są jeszcze Ludzie - nie tylko bestie ...
Już nie ma "dozoru" teraz jest kontrola celno skarbowa rynku .Czy ja dobrze zrozumialem ,,ludzki kontekst wypowiedzi'', że Dozór to dla kolegi ,,śmietnik''? Bo tak się składa ze pracuje w dozorze (śmietniku..?).
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Czy ja dobrze zrozumialem ,,ludzki kontekst wypowiedzi'', że Dozór to dla kolegi ,,śmietnik''? Bo tak się składa ze pracuje w dozorze (śmietniku..?).
...
Ja sobie tego nie wyobrażam żebym ja zarabiał 3k jako specjalista z wzp z 25 letnim stażem a expert 5k który teraz wstąpił do wzp i nie ma pojęcia o pracy w wzpJuż nie ma "dozoru" teraz jest kontrola celno skarbowa rynku .
Z tym smietnikiem to Kolega powyżej trochę się zagalopował, chociaż dozór zawsze był traktowany "per noga". Najniżej zawartościowany referat, ale wykorzystywany do wsparcia wszystkich innych od OC do DŚ
Sławku, są pierwsze propozycje dla ucywilnianym FC na Dolnym Śląsku. Pensje są obniżone!!!!! Gdzie zapewnienia ministra Banasia???
Ja sobie tego nie wyobrażam żebym ja zarabiał 3k jako specjalista z wzp z 25 letnim stażem a expert 5k który teraz wstąpił do wzp i nie ma pojęcia o pracy w wzp
Tych "spadochroniarzy" do dawnego wzp jest teraz mnóstwo. Dupska palą-więc pora znowu dobrze się ustawić (wcześniej przy wartościowaniu). "EKSPERT" który wcześniej popijał kawkę i "analizował" teraz stał się "EKSPERTEM" w zwalczaniu- HA-HA-HA !!!! Kto na to pozwala ????? - "DOBRA ZMIANA" ????
Przepraszam może nie zrozumiałem w kazdym razie przez 10-lat nie słyszałem takiego określenia. Może nie w całej Polsce tak się potocznie określa dozór.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka