hans
Użytkownik
nie wiem nie uczestniczyłem :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
celnik funkcjusz napisał:1. WSTYD MI ZA NAS JAKO SŁUŻBĘ
2. WSTYD MI ZA WAS JAK PATRZĘ JAK SIĘ ŻRECIE MIĘDZY SOBĄ (NA FORUM)
3. WSTYD MI ZA ZWIĄZKI ZA PATRZ PKT 2. I PRZEROŚNIĘTE AMBICJE (PRZEZ 8 LAT NIKT NIC NAM NIE DAŁ, ZAMIAST POWOLI PO TROCHU OD RAZU CAŁĄ RĘKĘ CHCĄ WYRWAĆ)
4. WSTYD MI ZA RZĄĐ, KTÓRY NAS LEKCEWAŻY JAK WSZYSTKIE POPRZEDNIE RZĄDY, RZĄD KTÓRY SŁUCHA A NIE SŁYSZY, KTÓRY PATRZY A NIE WIDZI
5. WSTYD MI ZA TO WSZYSTKO CO SIĘ DOOKOŁA NAS DZIEJE I ZA TO JAK JUŻ ZSZARGANA DO TEJ PORY OPINIA O NAS PO DZISIEJSZYM DNIU SIĘGNIE PONIŻEJ DNA
A ja jestem dumny ze ludzie sie ruszyli i zorganizowali. szacunek dla wszystkich protestujacych!!!
BEZ KOMENTARZA
celnik funkcjusz napisał:1. WSTYD MI ZA NAS JAKO SŁUŻBĘ
2. WSTYD MI ZA WAS JAK PATRZĘ JAK SIĘ ŻRECIE MIĘDZY SOBĄ (NA FORUM)
3. WSTYD MI ZA ZWIĄZKI ZA PATRZ PKT 2. I PRZEROŚNIĘTE AMBICJE (PRZEZ 8 LAT NIKT NIC NAM NIE DAŁ, ZAMIAST POWOLI PO TROCHU OD RAZU CAŁĄ RĘKĘ CHCĄ WYRWAĆ)
4. WSTYD MI ZA RZĄÐ, KTÓRY NAS LEKCEWAŻY JAK WSZYSTKIE POPRZEDNIE RZĄDY, RZĄD KTÓRY SŁUCHA A NIE SŁYSZY, KTÓRY PATRZY A NIE WIDZI
5. WSTYD MI ZA TO WSZYSTKO CO SIĘ DOOKOŁA NAS DZIEJE I ZA TO JAK JUŻ ZSZARGANA DO TEJ PORY OPINIA O NAS PO DZISIEJSZYM DNIU SIĘGNIE PONIŻEJ DNA
POPIERAM
Anonymous napisał:JA ROZUMIEM żE TEN MNOżNIK 2,5 MA SIE DO KWORY BAZOWEJ ???
CZYLI 2,5 X 1836(KWOTA BAZOWA ZAWARTA W BUDżECIE NA 2008ROK) = 4590 Zł BRUTTO NA ETAT DLA ZOLLa w 2009 ROKU ????
Dave napisał:Zgadzam się.Powinni teraz w każdej Izbie zrobić referendum i każdy ma się zadeklarować-przystaje na te warunki czy nie.W końcu to my zaczęliśmy protest a nie związki
MOGŁO BYĆ TAK ..A MOGŁO BYĆ I TAK ŻE RZĄD NIE PRZYJMOWAŁ ARGUMENTÓW RZĄDU....PROMOWAŁ TYLKO SWOJE STANOWISKO ...WIĘC GDZIE TU NEGOCJACJE ...KTOŚ CHCE BRONIC RZĄDU....MOŻE TO KTOŚ Z MF WPISAŁdziubdzius napisał:Dave napisał:Zgadzam się.Powinni teraz w każdej Izbie zrobić referendum i każdy ma się zadeklarować-przystaje na te warunki czy nie.W końcu to my zaczęliśmy protest a nie związki
Popieram :lol:
I jeszcze jedna kwestia:
"Negocjacje to dwustronny proces komunikowania się, którego celem jest osiągnięcie porozumienia, gdy przynajmniej jedna strona nie zgadza się z daną opinią lub z danym rozwiązaniem sytuacji. Negocjacje to sposób porozumienia się w celu rozwiązania konfliktu oraz dojścia do porozumienia obydwu stron, proces wzajemnego poszukiwania takiego rozwiązania które satysfakcjonowałoby zaangażowane w konflikt strony"
W związku z tym pytanie do naszych przedstawicieli w MF:
na jakie ustępstwa byliście skłonni pójść na rozmowach i z jakich postulatów zrezygnować (lub obniżyć poprzeczkę) ? Czy nie było przypadkiem tak, że albo rząd się zgadza na wszystkie Wasze postulaty, a jak nie to koniec negocjacji ??
Proszę o odpowiedź :roll:
Nota bene - Pani Fołta wygląda w TV znacznie lepiej bez tej krwistoczerwonej pomadki; niemniej 4 cm tipsy nie wydają się być stosowne na tego typu imprezy :lol: