K
kleber
Gość
czekajmy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biała napisał::wink: Podobno szykuje sie nowy desant ?? Czy to prawda ??[
A ja syszałam że Turcy wysadzili Hi Hi w poznaniu sie nudzicie. :twisted:Biała napisał::wink: Podobno szykuje sie nowy desant ?? Czy to prawda ??[
Myślę że zabiorą "expertom" patrz byli naczelnicy,dyrektorzytata napisał:Czyżby kolega "kolo" został w trakcie pisania powyższej wiadomości trafiony strzałą tatarzyna, niczym trębacz (bez skojarzeń z MF) z wieży mariackiej ? Prywatnie przyznaję I miejsce w kategorii "Dramatyczne wiadomości". Pozdrawiam. A tak na marginesie - zmiany to przecież powinno być coś więcej niz wymiana twarzy.
Czyżbyś dostał propozycje ?? Czy grzejesz ciepły fotelik( i kaska ( 3 z przodu ) sama płynie do kieszonki . Tylko pozazdrościć kolejny od Waldemara Pokornego.Anonymous napisał:Potwierdzam. To nie desant a tragedie. Nikt nie zostawia domu, rodziny i nie pcha sie na ochotnika do Poznania dla rozrywki.
poznaniak napisał:Proponuję przepędzić z IC Poznań przepędzić poznaniaków, a ich miejsce niech zajmą światli rzepinianie. Gdzież Poznaniowi z jego historią tradycją, kulturą, Uniwesytetem, Politechniką, Akademią Medyczną, Muzyczną itd. do Rzepina, niewielkiego miasteczka zagubionego na zachodzie Polski i jego fantasycznie i wszechstronnie uzdolnionych mieszkańców. Teraz czas na desant z Palędzia, Koziej Wólki Mniejszej i innych uroczych miejsc w naszym kraju.