@FC_celnik tylko w IAS Rzeszów premie są raz na pół roku. I nie ma takich mocnych, którzy potrafiliby wpłynąć na Dyrektora, żeby zechciał zmienić zdanie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety, nie widać szans na poprawę sytuacji. Nie tracę jednak nadziei, że może ... będzie lepiej .Mały. To jest DIAS, z którym mamy najwięcej kłopotów w skali całego Kraju.
Duży wpływ na to ma emploi izbowego przewodniczącego związkuMały. To jest DIAS, z którym mamy najwięcej kłopotów w skali całego Kraju.
Masz rację, to jest Farsa!!!400 netto w Warszawie ????!!! Niech nawet nie próbują mi takiego ochłapu przelewać, bo zwrócę kwotę z odpowiednim komentarzem. Nie po to codziennie narażamy życie i zdrowie, żeby pozwolić sobie na takie traktowanie. Zasługujemy na szacunek, a wyrazem tego powinno być godziwe uposażenie!
Masz rację, to jest Farsa!!!
Ja kiedyś im zwróciłem jakieś obraźliwe 3 zl, mieli problem co z tym zrobić Byłaby to całkiem dolegliwa forma protestu Każdy funk z Mazowsza, oburzony wysokością nagrody [zawsze najniższe w Polsce], zwraca kwotę np. 2 zł. To nie są pieniądze izby, do mnie osobiście gł. księgowa dzwoniła co ona ma zrobić. Zatem, wydajemy dyspozycję pisemną wpłaty, koniecznie gotówkowej, na jakieś różne akcje itp. I tak do skutku, póki dias nie zacznie mazowieckich funkcjonariuszy traktować jak ludzi.400 netto w Warszawie ????!!! Niech nawet nie próbują mi takiego ochłapu przelewać, bo zwrócę kwotę z odpowiednim komentarzem. Nie po to codziennie narażamy życie i zdrowie, żeby pozwolić sobie na takie traktowanie. Zasługujemy na szacunek, a wyrazem tego powinno być godziwe uposażenie!
Ja kiedyś im zwróciłem jakieś obraźliwe 3 zl, mieli problem co z tym zrobić Byłaby to całkiem dolegliwa forma protestu Każdy funk z Mazowsza, oburzony wysokością nagrody [zawsze najniższe w Polsce], zwraca kwotę np. 2 zł. To nie są pieniądze izby, do mnie osobiście gł. księgowa dzwoniła co ona ma zrobić. Zatem wydajemy dyspozycję pisemną wpłaty, koniecznie gotówkowej, na jakieś różne akcje itp. I tak do skutku póki dias nie zacznie mazowieckich funkcjonariuszy traktować jak ludzi.
0,99 wygląda jeszcze lepiej
Tak, tak a Panie z księgowości które przygotowują Wam pensje do wypłaty i zaświadczenia dla celów emerytalnych nie beda nic innego robiły jak księgowały te pieniądze. I komu zrobicie na złość?Mam powody, by twierdzić, że 1,11 jest lepsze, ale tu przecież chodzi o sam fakt ...