Nie będzie testów wiedzy i fizycznychA wiesz co z tymi testami wiedzy i fizycznymi? będą jeśli się przejdzie psychologa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie będzie testów wiedzy i fizycznychA wiesz co z tymi testami wiedzy i fizycznymi? będą jeśli się przejdzie psychologa ?
Dlaczego nie będzie tych testów?Nie będzie testów wiedzy i fizycznych
Jak można odpaść na testach sprawnościowych??? Przecież tam są normy tak niskie, że śmiech na sali.A wiesz co z tymi testami wiedzy i fizycznymi? będą jeśli się przejdzie psychologa ?
Bardzo dużo osób ma odejść więc pewnie chcą jak najszybciej zapełnić braki, a ze sytuacja nie pozwala na pare etapow to jak dla mnie super ze odpuścili te dwa. Pójdzie szybciej choć nie koniecznie będzie łatwiej.,bo mogą na rozmowie kwalifikacyjnej podnieść poziom. Zobaczymy jak to będzie wyglądać ogólnie siema wszystkim z tego naboru!Jak można odpaść na testach sprawnościowych??? Przecież tam są normy tak niskie, że śmiech na sali.
Chyba że się zrobili tacy cwani, że chcą zrobić Zakład Pracy Chronionej i zatrudniać niepełnosprawnych. To by było logiczne - zeszli by z kosztów.
Bardzo dużo osób ma odejść więc pewnie chcą jak najszybciej zapełnić braki, a ze sytuacja nie pozwala na pare etapow to jak dla mnie super ze odpuścili te dwa. Pójdzie szybciej choć nie koniecznie będzie łatwiej.,bo mogą na rozmowie kwalifikacyjnej podnieść poziom. Zobaczymy jak to będzie wyglądać ogólnie siema wszystkim z tego naboru!
ale mnie zabawiłas/esBardzo dużo osób ma odejść więc pewnie chcą jak najszybciej zapełnić braki, a ze sytuacja nie pozwala na pare etapow to jak dla mnie super ze odpuścili te dwa. Pójdzie szybciej choć nie koniecznie będzie łatwiej.,bo mogą na rozmowie kwalifikacyjnej podnieść poziom. Zobaczymy jak to będzie wyglądać ogólnie siema wszystkim z tego naboru!
No ty mnie teraz tez skoro odmieniasz bezosobowo gdzie login typowo damskiale mnie zabawiłas/es